Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Man United" grēkāzis Onanā gatavs kluba labā upurēt Kamerūnas izlasi

"Man United" grēkāzis Onanā gatavs kluba labā upurēt Kamerūnas izlasi
Andrē Onanā. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" pamatvārtsargs Andrē Onanā nevēlas pievienoties Kamerūnas izlasei, kas janvārī aizvadīs Āfrikas Nāciju kausu, jo grib koncentrēties darbam klubā.

Pēc Katarā notikušā Pasaules kausa un nesaskaņām ar galveno treneri Rigobertu Songu vārtsargs Andrē Onanā paziņoja par karjeras beigām Kamerūnas izlasē. Tomēr pēc spiediena gan no valdības, gan no Futbola federācijas puses viņš domas mainīja un septembrī atkal spēlēja valstsvienībā. Ar 3:0 uzvaru pret Burundi izdevās nodrošināt vietu Āfrikas Nāciju kausā, kas 13. janvārī sāksies Kotdivuārā.

Tomēr Onanā nevēlas piedalīties finālturnīrā. Vārtsargam pietuvināti avoti pauduši, ka Onanā negrib uz mēnesi pamest "Manchester United", jo viņa ievads jaunajā klubā izvērties sarežģīts un kļūdām bagāts. Tādā veidā Onanā cer kluba vadībai nodemonstrēt savu attieksmi un vēlmi uzlabot sniegumu.

Jūlijā "Manchester United" par Onanā samaksāja 52,5 miljonus eiro, vārtsargu iegādājoties no Milānas "Inter". Tomēr viņa sniegums nav bijis atbilstošs cenai. Čempionu līgā pēc 3:4 zaudējuma pret Minhenes "Bayern" Onanā pats uzprasījās uz interviju, lai publiski paustu, ka uzņemas atbildību par komandas neveiksmi. Otrdien "United" ar 2:3 zaudēja Stambulas "Galatasaray", un Onanā atkal savārīja ziepes – pēc viņa kļūdas noraidījumu nopelnīja Kazemiru.

Premjerlīgā "United" atrodama 10. vietā, un tikai viena no priekšā esošajām komandām ielaidusi vairāk vārtu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...


, 2023-10-05 19:20, pirms 8 mēnešiem
Lai tik brauc varbūt beidzot Ēriks iedos iespēju citam vārtsargam
, 2023-10-05 20:23, pirms 8 mēnešiem
Ja MU neuzvarēs nākamās divas spēles PL pret pastarīšiem, tad domāju, ka Ēriku atlaidīs. Pašlaik izskatās, ja ČL kvalificēties būs gŗūti, jo City, Liverpool, Arsenal un Tottenham ir jau iekrājuši punktus.
, 2023-10-05 22:13, pirms 8 mēnešiem
Joprojām nesaprotu kā varēja DDG iemainīt pret šito joku, nu nav viņš nekāds top vārtusargs, pie tam tā viņa vēsture (diskvalifikācija un nesaskaņas izlasē) arī nav baigi spožā. Jādod iespēja jaunajam turkam, sliktāk jau vairs nevar.
, 2023-10-06 08:49, pirms 8 mēnešiem
kas viņam traucē tagad koncentrēties! savācies Andrē, neesi vairs mazais puika. sāc saprast kādā leģendārā klubā esi nonācis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2023-10-11 22:14, pirms 7 mēnešiem
Manchester United māk iegādāties spēlētājus no Itālija vispirms Pogbā un tagad šis kadrs Onanā. Kārtējā izmestā nauda un iespējams nestabils komandas sniegums.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".