Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Chelsea" kapteinim Džeimsam var nākties izlaist vairākas spēles

"Chelsea" kapteinim Džeimsam var nākties izlaist vairākas spēles
Rīss Džeimss. Foto: Ian Walton/AP/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" kapteinim augšstilba (hamstringa) savainojuma dēļ var nākties izlaist vairākas nākamās nedēļas vai pat mēnešus, ziņo britu prese.

Lielāko daļu no iepriekšējās sezonas ceļgala un hamstringa savainojuma dēļ izlaidušais Džeimss iepriekšējā nedēļas nogalē izgāja "Chelsea" sākumsastāvā Premjerlīgas sezonas pirmās kārtas spēlē prey "Liverpool" (1:1). 23 gadus vecais futbolists nospēlēja līdz 76. minūtei, kad tika nomainīts.

"Chelsea" galvenais treneris Maurisio Početīno pēc cīņas izteicās, ka Džeimss ticis nomainīts noguruma dēļ, kā arī lai lieki neriskētu ar Anglijas izlasē divos lielajos finālturnīros spēlējušā futbolista veselību.

Paredzams, ka "Chelsea" kapteiņa apsēju pārņems Bens Čilvels, savukārt Džeimsa prombūtnes gadījumā angli kreisā malējā aizsarga pozīcijā aizstās no Lionas "Olympique" iegādātais 20 gadīgais francūzis Malo Gusto.

"Chelsea" komandai savainojumu dēļ šobrīd jau jāiztiek bez tādiem futbolistiem kā Trevo Šalobā, Veslijam Fofanā, Kristoferam Nkunkū un citiem.

Svētdienas vakarā "Chelsea" viesosies pie cita Londonas kluba "West Ham".

Izmantotie avoti:
https://www.standard.co.uk/sport/fo...


Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".