Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Lūtonas kapteinis pēc sirds apstāšanās izrakstīts no slimnīcas, mačs tiks pārspēlēts no jauna

Lūtonas kapteinis pēc sirds apstāšanās izrakstīts no slimnīcas, mačs tiks pārspēlēts no jauna
Toms Lokjers. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Luton Town" paziņojis, ka komandas kapteinis un Velsas izlases centra aizsargs Toms Lokjers vakar ir izrakstīts no slimnīcas un atlabšanu turpina savās mājās.

Sestdien netika pabeigta spēle starp "Bournemouth" un "Luton Town", kad 59. minūtē pavisam neilgi pēc mājinieku izlīdzinājuma vārtiem laukumā saļima viesu kapteinis Lokjers. Drīz vien viņš atguva samaņu, un klubs apstiprināja, ka spēlētājam bija apstājusies sirds. Nu Lokjers ir izrakstīts no slimnīcas – pēc otrdien veiktās operācijas, kurā viņam tika implantēts kardioverters-defibrilators, lai novērstu sestdienas epizodes atkārtošanos.

Lūtonas klubs pateicās Bornmutas kluba mediķiem un stadionā esošajiem vietējiem paramediķiem, kuri kopā ar līgas ieviestajiem protokoliem un pašu kluba medicīnas štāba profesionālu rīcību veicināja Lokjera veselības stāvokļa stabilizēšanu. Sirds aritmijas dēļ Lokjers pirms septiņiem mēnešiem maijā saļima arī Championship pārspēļu finālā, taču Lūtonas klubs uzsver, ka kopš tā laika rūpīgi sekots līdzi atzīstamu kardiologu ieteikumiem un ka abi gadījumi notikuši dažādu iemeslu dēļ.

Bornmutā rezultāts spēles apturēšanas brīdī bija 1:1, un Premjerlīga nolēmusi nevis spēli turpināt no 59. minūtes, bet gan pārspēlēt no jauna. Spēles jaunais norises datums vēl tiks paziņots. "Luton" ar deviņiem punktiem 16 spēlēs ieņem 18. vietu, bet "Bournemouth" ar 19 punktiem ir 14. pozīcijā. 29 gadus vecais Lokjers šosezon lielākajā daļā maču devies pamatsastāvā un guvis vienus vārtus. Velsas izlasē viņš "Euro 2024" atlasē aizvadīja mājas spēli pret Turciju (1:1) un vēl četros mačos palika rezervē. Velsa grupā ieņēma trešo vietu un martā piedalīsies "Euro 2024" atlases pārspēlēs, pusfinālā uzņemot Somiju.

Izmantotie resursi:
https://www.lutontown.co.uk/news/20...
https://www.premierleague.com/news/...


, 2023-12-21 20:31, pirms 5 mēnešiem
kāds sakars pārspēlēt no jauna?
, 2023-12-22 04:01, pirms 5 mēnešiem
mo taverna rakstīja: kāds sakars pārspēlēt no jauna?
Rezultāts neizšķirts, cik tur palika 30 minūtes spēlēt?
Protams finansiāli izdevīgāk ir pārspēlēt pa jaunu, iegūt atkal ieņēmumus no TV un pārdodajiem ēdieniem/dzērieniem stadionā.

Kaut kas vel nesaprotams?
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".