Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Chelsea" gatavojas no MLS iegādāties Serbijas izlases vārtsargu

"Chelsea" gatavojas no MLS iegādāties Serbijas izlases vārtsargu
Džordže Petrovičs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" turpinās lielo tēriņu vasaru un no Amerikas Savienoto Valstu kluba "New England Revolution" iegādāsies 23 gadus veco serbu vārtsargu Džordži Petroviču.

Plānots, ka darījums izmaksās 12,5 miljonus mārciņu (14,6 miljoni eiro), bet klāt var nākt bonusi 1,5 miljonu mārciņu (1,75 miljoni eiro) apjomā.

Londonas "Chelsea" šovasar pārdeva Eduāru Mendī Saūda Arābijas klubam "Al Ahli", kamēr Kepa Arizabalaga ticis izīrēts Madrides "Real". Tādējādi Džordže Petrovičs cīnīsies par pirmā numura lomu ar Robertu Sančesu, kuru "Chelsea" nule iegādājās no Braitonas.

Divas spēles Serbijas izlasē aizvadījušais Petrovičs uz Ameriku pārcēlās 2022. gadā un "Revolution" rindās aizvadījis 43 spēles. Šovasar viņš tika izvēlēts MLS Zvaigžņu izlasē, kas pārbaudes spēlē spēkojās pret Londonas "Arsenal".

"Chelsea" šovasar iztērējusi 378 miljonus eiro, iegādājoties astoņus futbolistus. Vienā vasarā tik daudz nav iztērējusi neviena komanda. Iepriekšējais rekords – 342 miljoni – četrus gadus piederēja Madrides "Real". Tomēr ieguldītie līdzekļi pagaidām nav nesuši rezultātu laukumā – Londonas klubs ar vienu punktu divās spēlēs atrodams Premjerlīgas 15. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2023-08-22 21:18, pirms 9 mēnešiem
Chelsea ir stāsts par to, ka bagāts pamuļķis, kurš neko nesajēdz no futbola, nopērk klubu.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".