Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Vārtus guvušajam "Chelsea" jaunietim veikta operācija un jāizlaiž pusotrs mēnesis

Vārtus guvušajam "Chelsea" jaunietim veikta operācija un jāizlaiž pusotrs mēnesis
Kārnijs Čukvuemeka. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" uzbrūkošajam pussargam Kārnijam Čukvuemekam pirmdien veikta ceļgala operācija, kas liegs spēlēt vismaz sešas nedēļas, ziņo komanda.

19 gadus vecais Čukvuemeka svētdien guva savus pirmos vārtus "Chelsea" rindās, tomēr viņa pārstāvētā komanda Londonas derbijā ar 1:3 (1:1) piekāpās Vesthemas "United".

Čukvuemeka mačā ar "United" ar precīzu sitienu izcēlās 28.minūtē, tobrīd panākot 1:1. Turpinājumā "Chelsea" pussargs Enso Fernandess nerealizēja 11 metru soda sitienu, bet pēdējās teju 30 minūtes "Chelsea" nespēja izmantot viena vīra pārsvaru laukumā un piekāpās ar 1:3. Uzbrūkošais pussargs traumu guva mača 45.minūtē un tika nomainīts, otrajā puslaikā laukumā vairs neatgriežoties.

"Chelsea" pēc divām kārtam ar vienu punktu premjerlīgas kopvērtējumā ieņem vien 14.pozīciju. Pa sešiem punktiem ir līderēm Braitonas un Havas "Albion", patreizējai čempionvienībai Mančestras "City" un vicečempionei Londonas "Arsenal".

Austrijā dzimušais nigēriešu izcelsmes pussargs "Chelsea" pievienojās no Birmingemas "Aston Villa" pagājušā gada vasarā par 18 miljoniem sterliņu mārciņu (21 miljons eiro), noslēdzot līgumu uz sešiem gadiem. Kopumā londoniešu rindās viņš aizvadījis 16 spēles premjerlīgā.

Pagājušajā gadā Čukvuemeka kopā ar Anglijas U-19 izlasi triumfēja Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...
LETA


Eriks ten Hāgs. Foto: AP/Scanpix

Avots: Mančestras ''United'' pēc sezonas beigām šķirsies no galvenā trenera ten Hāga

Itālijas ''SkySports'' apskatnieks Džanluka Dimarcio ziņo, ka Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' pēc sezonas beigām šķirsies no komandas pašreizējā galvenā trenera Erika ten Hāga.
Maurisio Početīno ar Londonas "Chelsea" futbolistiem pēc pēdējās spēles sezonā. Foto: David Cliff/EPA/Scanpix
4

Početīno neturpinās trenēt "Chelsea"

LETA. Argentīnietis Maurisio Početino neturpinās vadīt Anglijas futbola premjerlīgas vienību Londonas "Chelsea", otrdien pavēstīja klubs.
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
11

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.