Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Početino: "Statistika rāda, ka "Chelsea" būtu pelnījusi atrasties ceturtajā vietā"

Početino: "Statistika rāda, ka "Chelsea" būtu pelnījusi atrasties ceturtajā vietā"
Maurisio Početino. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubam Londonas "Chelsea" vajadzētu atrasties ceturtajā, nevis 11. vietā, jo tā rāda visi statistikas dati, apgalvojis komandas galvenais treneris Maurisio Početino.

xG rāda, ka Londonas "Chelsea" šajā sezonā vidēji spēlē radījusi par 0,36 vārtiem vairāk nekā pretinieki, kas pēc 27 spēlēm ir ceturtā labākā starpība Premjerlīgā. Realitātē komanda vidēji iesitusi par 0,07 vārtiem vairāk.

"Mums būtu jāatrodas ceturtajā vietā. Tā rāda visi dati," pauda Maurisio Početino. "Chelsea" ieņem 11. vietu, no "Aston Villas", kas atrodas ceturtajā ailē, atpaliekot par 17 punktiem.

Taču visos pārējos rādītājos (vārti, sitieni, sitieni mērķī, bumbas kontrole, piespēles, pieskārieni bumbai soda laukumā, bīstamie momenti) komanda atpaliek no labāko četrinieka.

"Mēs ļoti labi zinām, ko darām. Tāpēc arī es smejos par kritiku. Fanu kritiku neuztveru personīgi," norādīja argentīniešu speciālists.

Kopš īpašnieku maiņas "Chelsea" transfēru tirgū iztērējusi vairāk kā miljardu mārciņu, taču klubam draud otrais gads pēc kārtas bez dalības Eirokausos.

"Dati rāda, ka mums vajadzētu būt ceturtajiem, taču dažādu iemeslu dēļ mēs tur neesam. Dati rāda, ka spēlējam labi. Ir lietas, kas nāks ar laiku. Mazās detaļas. To iespējams panākt tikai ar pieredzi, tikai ar spēlēšanu kopā. Ir viegli citēt datus, kad gribi kādu pazudināt. Taču dati ir labi un rāda, ka komanda spēlē labi," teica Početino.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2024-03-30 12:27, pirms 2 mēnešiem
Realitāte rāda ka tev nav jābūt galvenajam trenerim
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".