Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA spēlētājs atsakās uzklausīt žurnālisti, jo viņa neabonē viņa podkāstu

Rolands Eliņš

NBA spēlētājs atsakās uzklausīt žurnālisti, jo viņa neabonē viņa podkāstu
Patriks Beverlijs

NBA kluba Milvoki "Bucks" spēlētājs Patriks Beverlijs šonakt pieredzēja savas komandas izstāšanos no izslēgšanas spēlēm, pirmās kārtas sērijā zaudējot "Pacers". Beverlijs negatīvi izcēlās gan spēles izskaņā, kad ar bumbu iemeta Indiānas komandas faniem, gan pēcspēles intervijā, kad atteicās uzklausīt ESPN žurnālistes Malindas Adamsas jautājumus, pamatojot to ar absurdo argumentu, ka viņa neabonē viņa personīgo podkāstu.

Milvoki "Bucks" sezona ir beigusies, bet Patriks Beverlijs visnotaļ droši vēl saņems ziņas no līgas vadības. Ņemot vērā līgas striktos noteikumus, droši var apgalvot, ka viņš saņems naudas sodu par savu rīcību spēlē pret "Pacers", kad ar bumbu divreiz iesvieda "Pacers" līdzjutējiem. Taču papildus tam viņš izpelnījies arī teju universālu NBA apskatnieku nosodījumu par savu izturēšanos pēcspēles sarunā ar medijiem (kas NBA spēlētājiem ir obligāts pienākums, saskaņā ar līgas noteikumiem).

Beverlijam blakus bija vairāki žurnālisti, un savu jautājumu sāka uzdot ESPN reportiere Malinda Adamsa. Taču Beverlijs viņu pārtrauca ar jautājumu, vai viņa abonē viņa podkāstu "Pat Bev Podcast with Rone". Saņēmis atbildi, ka nē, Adamsa to nedarot, Beverlijs noteica "Atvaino, tad tu nevari mani intervēt" un aizgriezās.

Jautājumu pēc tam uzdeva cits žurnālists, kamēr Adamsa palika stāvam netālu un ierakstot atbildi mikrofonā. Taču Beverlijs nepieļāva arī to, ar roku nostumjot viņas turēto mikrofonu malā un norādot, lai tas tā arī paliek nostāk vai arī lai viņa vispār atstāj šo vietu.

Vairāki pieredzējušie ESPN NBA apskatnieki pēc tam sociālajos tīklos nosodīja Beverlija rīcību, aicinot viņu atvainoties.

  -2 [+] [-]

, 2024-05-04 07:41, pirms 2 nedēļām
Tipisks nba kadrs
Baltās acis vien tik spīd
Domājams, ka būtu atrāvies kārtīgi, ja tas plecīgais Uvim Balinskim pēc sejas nedaudz līdzīgais indiānas fans tiktu viņam klāt

  +1 [+] [-]

, 2024-05-04 09:39, pirms 2 nedēļām
Nobanoja no visiem ESPN NBA šoviem un vairs netiks saukts
Vakar tieši Bucks apskatnieks pateica,ka viņš šito ir darījis kopš viņš pievienojās Bucks un viņa nav bijusi vienīgā.
Reāls tirliņš

     [+] [-]

, 2024-05-05 15:23, pirms 2 nedēļām
Rūjienas Stiprais rakstīja: Tipisks nba kadrs
Baltās acis vien tik spīd
Domājams, ka būtu atrāvies kārtīgi, ja tas plecīgais Uvim Balinskim pēc sejas nedaudz līdzīgais indiānas fans tiktu viņam klāt
Tuvu nav līdzīgs Uvim,un miesas būve lielāka par tavu Uvi ar visu hokejista ekipējumā🫵😁

     [+] [-]

, 2024-05-12 13:16, pirms 6 dienām
A viņš abonē roblox,ja nē tad nevar sniegt intervijas!