Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ukraiņu bokseris Bogdans Soboļs uzveic Huanu Ruisu un nosargā IBA titulu

Patriks Plaudis
Patriks Plaudis

Ukraiņu bokseris Bogdans Soboļs uzveic Huanu Ruisu un nosargā IBA titulu
Bogdans Soboļs
Foto: Fight Night Liepāja

Otro reizi IBA starptautiskā čempiona titulu vidējā svarā (līdz 72,6 kg) nosargājis Latvijā dzīvojošais ukraiņu bokseris Bogdans Soboļs (18-0, 8 KO), kurš Liepājā trešajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja Meksikā dzīvojošo venecuēlieti Huanu Ruisu (27-11, 19 KO).

Jau no cīņas pirmā raunda divdesmit četrus gadus vecais Soboļs rādīja Ruisam, kurš ir ringa saimnieks, ar katru raundu palielinot tempu. Trešajā raundā venecuēlietis izlaida sitienu aknas rajonā un viņam tiesnesis atskaitīja nokdaunu, kura laikā viņš nespēja piecelties un cīņa bija galā.

Pazīstamā Latvijas trenera Sanda Kleina audzēknis Bogdans Soboļs pie IBA titula tika pērngad oktobrī, pēc punktiem uzveicot Igaunijas pārstāvi Pāvelu Semjonovu (26-26-2, 10 KO). Josta pēc tam aizstāvēta pret taizemiešu sportistu Apičitu Pimsenu (6-3, 2 KO), kurš arī tika pārspēts pēc punktiem.

Pagaidām nav nekas zināms par tuvākajiem Soboļa plāniem saistībā ar IBA starptautisko titulu, taču Latvijas boksa kuluāros izskanējusi neoficiāla informācija, ka ukrainis nākamo maču varētu aizvadīt ārpus Latvijas pret kādu no pasaules TOP50 vidējā svara bokseriem.

"Fight Night Liepāja 4" rezultāti:

NoteikumiUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
BokssBohdan SobolJuan RuizTKO31:33
BokssBeatrise RozentāleEster KonecnaDecision42:00
BokssBohdan MyronetsPavel SourTKO20:57
BokssJuris ZundovskisTomas MarkusDecision33:00
BokssGuntis RitenieksPovilas KvietinskasDecision33:00
BokssMark HusarDanila SmirnovDecision33:00
BokssReinis GarkalnsElviss KranātsTKO22:31
KikbokssRaivo AukštikalnisBenas ShorohovasKO20:59
MMAGvido ŠustsRoberts RāviņšTKO10:51

     [+] [-]

, 2024-05-02 20:49, pirms 2 nedēļām
Vai tad citu cīņu tajā vakarā nebija..?

Diletantu portāls joptv