Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lopetegi vasarā varētu pārņemt ''West Ham'' galvenā trenera amatu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lopetegi vasarā varētu pārņemt ''West Ham'' galvenā trenera amatu
Julens Lopetegi. Foto: Imago Images/Scanpix

Angļu mediji ziņo, ka pēc šīs sezonas par Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham'' galveno treneri kļūs spāņu speciālists Julens Lopetegi. Viņš amatā nomainītu Deividu Moizu, kuram pēc sezonas beidzas pašreizējais līgums.

Jauns treneris no nākamās sezonas visdrīzāk būs Anglijas Premjerlīgas klubam ''West Ham''. Kā ziņo mediji, pēc pēdējās sezonas spēles atlaists tiks līdzšinējais treneris Deivids Moizs, kuru nomainīs spāņu speciālists Julens Lopetegi.

Puses vēl nav parakstījušas līgumu, taču ir abpusēji panākušas vienošanos par sadarbību. Lopetegi pēdējā darbavieta bija citā Premjerlīgas klubā Vulverhemptonas ''Wanderers''. Tāpat viņš trenējis ''Rayo Vallecano'', ''Porto'', Madrides ''Real'', ''Sevilla'', Spānijas nacionālo izlasi, kā arī U19, U20 un U21 izlasi.

''West Ham'' līdzšinējam trenerim Moizam pēc šīs sezonas beidzas līgums ar klubu un pēc veiksmīgās iepriekšējās sezonas, kurā izdevās kļūt par UEFA Konferences līgas čempioni, šajā nav izdevies sasniegt cerētos rezultātus. Pēc nospēlētām 36 spēlēm ar izcīnītajiem 49 punktiem klubs ieņem devīto vietu Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...