Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rīgā izveidotā "Playoff Arena" paraksta vienošanos un pārtop par "Lidl Arena"

Rīgā izveidotā "Playoff Arena" paraksta vienošanos un pārtop par "Lidl Arena"
Kristofers Ritovs. Foto: Lidl Arena

Paplašinot savu Latvijas futbola atbalsta programmu, “Lidl Latvija” ir noslēgusi sadarbības līgumu ar “Playoff Arena”. Lai simbolizētu “Lidl” atbalstu šai futbola arēnai un Latvijas futbolam kopumā, tās jaunais nosaukums turpmāk būs “Lidl Arena”, informē uzņēmums.

Jaunās sadarbības ietvaros jau no 14. jūnija “Lidl Arena” bez maksas būs atvērta visiem Eiropas futbola faniem, lai kopā pie putojoša alus kausa sekotu līdzi visām "Euro 2024" čempionāta spēlēm un justu līdzi saviem favorītiem līdz pat 14. jūlijam.

“Lidl Arena” ir modernākā izklaides un futbola halle Baltijā, kas durvis vēra 2020. gada oktobrī. “Lidl Arena” atrodas Rīgā, Kauguru ielā 6, netālu no Kalnciema tilta. Ik gadu to apmeklē līdz pat 180 000 izklaides un sporta cienītāju. Hallē ir trīs futbola laukumi, spēļu zona, trenažieri, kafejnīca, kā arī jau drīzumā tiks nodrošinātas lieliskas sporta spēļu translāciju iespējas. Arēna piedāvā plašu sportisko un izklaides aktivitāšu klāstu – futbola un citu sporta veidu treniņus bērniem un pieaugušajiem, futbola turnīrus, bērnu nometnes, kā arī citus sportiskus un atraktīvus pasākumus.

Sadarbībā ar “Lidl” futbola faniem tagad tiks piedāvāta unikāla iespēja uz lielā ekrāna bez maksas skatīties visas UEFA EURO 2024 spēles īpašajā “Lidl Arena” fanu zonā. Futbola līdzjutējiem “Lidl” visa mēneša garumā piedāvās dažādas uzkodas un dzērienus, lai čempionāta skatīšanās izvērstos īstā futbola festivālā.

“Mēs esam patiesi priecīgi par jaunās sadarbības uzsākšanu. Lidl pieredze un ambīcijas iet roku rokā ar “Playoff Arena” vīziju un izvirzītajiem mērķiem. Turpināsim piedāvāt lielisku izklaidi un atpūtas iespējas mūsu viesiem, kā arī ļausimies jauniem piedzīvojumiem un sasniegumiem! “Lidl Arena” vasara solās būt pavisam karsta - sekojiet līdzi jaunumiem!” norāda “Lidl Arena” idejas autors Kristofers Ritovs. “Šī būs lieliska vasara futbola zīmē, ko baudīt ne tikai Vācijā, bet arī tepat Latvijā “Lidl Arena” fanu zonā, skatoties UEFA spēles, kā arī jūtot līdzi mūsu “Lidl Kids Team” bērnu komandai,” norāda “Lidl Latvija” mārketinga vadītājs Tomass Delle.

Tā kā “Lidl” ir UEFA EURO 2024 oficiālais partneris visā Eiropā, arī Latvijā “Lidl” šogad aizsāk atbalsta programmu futbolam un piedāvā plašu Eiropas futbola čempionāta pasākumu klāstu Latvijas faniem. Jau ir izveidota “Lidl Kids Team” – 11 Latvijas bērnu komanda, kas dosies uz Vāciju ievest laukumā kādu no valstu izlasēm. Visā Latvijā pašlaik izlozes kārtībā tiek piedāvāti pilnībā apmaksāti ceļojumi un biļetes uz UEFA EURO 2024 spēli Hamburgā.
Jau ziņots, ka “Lidl Latvija” šogad aizsāka sadarbību arī ar Latvijas Futbola federāciju, atbalstot meiteņu futbola čempionāta rīkošanu. Pirmās “Lidl meiteņu futbola čempionāta” spēles notika 2. maijā un norisināsies līdz pat vasaras beigām.

UEFA EURO 2024 norisināsies no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam desmit Vācijas pilsētās: Berlīnē, Ķelnē, Dortmundē, Diseldorfā, Frankfurtē, Gelzenkirhenē, Hamburgā, Leipcigā, Minhenē un Štutgartē. Vācija tika izvēlēta 17. UEFA Eiropas čempionāta rīkošanai UEFA izpildkomitejas sanāksmē 2018. gada 27. septembrī. Rietumvācija uzņēma 1988. gada turnīru, taču šī būs pirmā reize kopš atkalapvienošanās, kad Vācija rīko UEFA Eiropas čempionātu.

UEFA – Eiropas Futbola asociāciju savienība – ir Eiropas futbola pārvaldes institūcija. Tā ir asociāciju apvienība, pārstāvības demokrātija, un tā ir jumta organizācija 55 nacionālajām futbola asociācijām visā Eiropā. Tās mērķi, cita starpā, ir risināt visus ar Eiropas futbolu saistītos jautājumus, veicināt futbolu vienotības, solidaritātes, miera, sapratnes un godīgas spēles garā, bez jebkādas politikas, rases, reliģijas, dzimuma diskriminācijas vai kāda cita iemesla dēļ, lai aizsargātu Eiropas futbola vērtības, veicinātu un aizsargātu ētikas standartus un labu pārvaldību Eiropas futbolā, uzturētu attiecības ar visām Eiropas futbolā iesaistītajām pusēm un atbalstītu un aizsargātu tās dalības asociācijas, lai nodrošinātu vispārējo Eiropas spēles labklājību.

“Lidl” kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group” ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā. SIA “Lidl Latvija” izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021. gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās. Vairāk: Lidl.lv un LinkedIn.

Informāciju sagatavoja:
“Lidl Latvija” Korporatīvās Komunikācijas departaments,
“Lidl Latvija” mediju centrs


, 2024-05-07 12:44, pirms 2 nedēļām
pārstāvības demokrātija

LFF statūtu pašreizējā redakcijā pārstāvības demokrātija ir trausla.
, 2024-05-07 15:16, pirms 2 nedēļām
Jo vairāk ne-toto atbalstītāji futbolam un sportam kā tādam, jo labāk. Tikai lai tas atbalsts nepazūd pēc EURO 2024.
, 2024-05-07 23:52, pirms 2 nedēļām
tad jau nolaidīs cenas, laukumu īrei
"Staiceles Bebri" un Jelgavas "Viola". Foto: Einārs Bērziņš/FK Staiceles Bebri
1

"Staiceles Bebri" un "Beitar"/"Riga Mariners" pārvar Latvijas kausa pirmo barjeru

Latvijas kausa izcīņas pirmajā kārtā panākumus guva 2. līgas komandas "Staiceles Bebri" un "Beitar"/"Riga Mariners".
Santa Sanija Vuškāne. Foto: FS Metta

Vuškānei trīs vārti 13 minūšu laikā, "Metta" pietuvojas līdervienībai

Latvijas Sieviešu futbola līgā ar Rīgas "Mettas" uzaru (5:0) pār Iecavas komandu noslēdzās piektās kārtas izspēle.
Foto: Sieviešu futbols
1

"Auda" nenosargā divu vārtu pārsvaru, taču atņem "Riga" pirmos punktus

Latvijas Sieviešu futbola līgā pirmoreiz punktus zaudējusi ambiciozā "Riga" komanda, kura Ķekavā spēkojās neizšķirti (2:2) pret "Audu".