Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Video: "Futbolbumbas": Gutkovskis pirms Polijas kausa fināla ieskicē gaidāmo atmosfēru

Šodien pulksten 17:00 sāksies Polijas kausa izcīņas futbolā finālspēle, kurā savu trešo triumfu pēc kārtas centīsies gūt Čenstohovas "Rakow" un Latvijas valstsvienības uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis. "Rakow" vienībai pretī stāsies Varšavas "Legia". Pirms gaidāmās cīņas Gutkovskis pastāstīja par gaidāmo atmosfēru Varšavas "Narodowy" stadiona tribīnēs un trenera Mareka Papšuna paziņojumu par kluba pamešanu.
Video: Futbolbumbas TV

, 2023-05-02 16:48, pirms gada
TV4 rādīs?
, 2023-05-02 17:09, pirms gada
Polska sport tv

Klausītava | "Futbolbumbas": "Riga" FC - kā izlaist titulu pēdējā spēlē?

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Priekšpēdējais stāsts par "Riga" FC, kas 33 no 36 kārtām atradās 1. vietā, taču par čempioni nekļuva.

Klausītava | "Futbolbumbas": FK "Auda" - vēsturisks gads

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Kārta bronzas medaļniekiem FK "Auda". Šis tiešām bija viņu gads.
1

Klausītava | Futbolbumbas: "Valmiera" FC - smaga piezemēšanās

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Šoreiz par "Valmieru", kas pazaudējot lielāko daļu no čempionu sastāva prata ielekt Eirokausu četriniekā.