Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Futbolbumbas": Mankendā, "Valmiera" FC bizness un Eirokausu vērtējumi

"Futbolbumbas": Mankendā, "Valmiera" FC bizness un Eirokausu vērtējumi
Edmunds Novickis. Foto: Zigismunds Zalmanis

"Futbolbumbu" podkāsts pārdzīvo Eirokausu vasaras aktualitātes, vēlreiz atceras emocionālo vakaru "Skonto" stadionā un liek vērtējumus divām "kritušajām" komandām. Podkāstā skārām arī valmieriešu līderu aiziešanas tēmu.

00:00 - Emocijas "Skonto" stadionā un uzticamie statistikas rādītāji
11:32 - Nežēlīgas liktenis aptur RFS
20:35 - FK "Auda" Eiropas debija, kur gribējās vairāk
33:26 - "Valmiera" bez dažiem līderiem, bet joprojām ar cerībām
48:01 - Kuri ir vadošie "Valmiera" FC spēlētāji šodien?
53:09 - "Riga" un "Futbolbumbas" dodas uz Nīderlandi
01:03:43 - Negaidītais Virslīgas MVP un cits MVP, kurš tikko nolaidies Rīgā


, 2023-09-06 13:18, pirms 9 mēnešiem
Latvijas Kausa 1/2 fināls RIGA FC- FK Liepāja

Tr 20.09.2023 19:00

Skonto stadions



Biļetes ir internetā.

Klausītava | "Futbolbumbas": "Riga" FC - kā izlaist titulu pēdējā spēlē?

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Priekšpēdējais stāsts par "Riga" FC, kas 33 no 36 kārtām atradās 1. vietā, taču par čempioni nekļuva.

Klausītava | "Futbolbumbas": FK "Auda" - vēsturisks gads

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Kārta bronzas medaļniekiem FK "Auda". Šis tiešām bija viņu gads.
1

Klausītava | Futbolbumbas: "Valmiera" FC - smaga piezemēšanās

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Šoreiz par "Valmieru", kas pazaudējot lielāko daļu no čempionu sastāva prata ielekt Eirokausu četriniekā.