Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3029, Did:0, useCase: 3

Video: Sportacentrs.com vadītājs Zālītis: "Viaplay Latvijā bija bezcerīgs modelis"

Jānis Celmiņš
Šonedēļ raidījumā "(Bez)maksas sports", runājot par profesionālā sporta atspoguļojumu Latvijas medijos, televīzijā un sociālajos tīklos, viesojās sporta žurnālistikas leģenda Jānis Matulis un "Go3 Sport" programmu direktors Toms Circenis, kā arī plašāku viedokli izteica portāla Sportacentrs.com vadītājs Kristaps Zālītis.

Piedāvājam fragmentu no raidījuma, kurā tā dalībnieki runā par to, kā mainījušies sporta draugu ieradumi sporta ziņu patērēšanā, kā arī maksas saturu internetā, auditoriju un mūsdienās tik ļoti populārajām video straumēšanas un izklaides platformām.

Jau vēstīts, ka "Viaplay" grupa un "TV3 Group" šodien paziņojušas par līguma parakstīšanu, kas paredz, ka no 1. februāra Go3 televīzija Baltijas reģionā apakšlicencēs visu Viaplay sporta pārraižu portfeli. Go3 klientiem tiks nodrošināta piekļuve tādiem pieprasītiem sporta notikumiem kā UEFA Čempionu līga un UEFA Eiropas līga, Anglijas Premjerlīga, NHL, F1 u.c.

Konkrētā "(Bez)maksas sports" epizode pilnā garumā pieejama ŠEIT!
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 22:35, pirms 3 mēnešiem
un ko tas deva? kā zaķim stopsignāls.

     [+] [-]

, 2024-02-01 22:38, pirms 3 mēnešiem
Vidzemniexxx rakstīja: Dainis tak vienreiz palielijas ,ka viņam kautkăds “world sport pass” nopirkts, tjipa 1000 sporta kanāli uz 2024
uztaisi gmail kontu un reģistrējoties liec klāt +1 +2 utt kjip ļoha+1 ļoha+2 ļoha+3 un visi reg emaili nāks uz tavu ļoha@gmail.com nebūs jātaisa jauni

  +1 [+] [-]

, 2024-02-02 09:40, pirms 3 mēnešiem
Sportacentrs.com vadītājs Kristaps Zālītis interviju sniedz nenovelkot virsjaku, pzd, vadītājs. Tāpēc spirtacentrs ir tur kur ir.

     [+] [-]

, 2024-02-02 17:17, pirms 3 mēnešiem
JurisT rakstīja: Sportacentrs.com vadītājs Kristaps Zālītis interviju sniedz nenovelkot virsjaku, pzd, vadītājs. Tāpēc spirtacentrs ir tur kur ir.
Vairāk jau pēc vestes izskatās, bet tas nemazina faktu, ka sporta centrs ir luņu centrs un vai viņš teica, ka informācija esot kvalitatīva?

Tāda sajūta, ka viņš pats nerubī par to momentu un tāpēc viņam ir salašņu brigāde, kura taisa dzeltenus virsrakstus un nesakarīgus rakstus un par varītēm cenšas atriebties sportistam čut ne katrā rakstā, kā arī podkastā, ja tikai ir tāda iespēja.