Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pēc zaudējuma Eirolīgā Etore kritizē komandu: ''Aizsardzība bija apkaunojoša''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc zaudējuma Eirolīgā Etore kritizē komandu: ''Aizsardzība bija apkaunojoša''
Etore Mesina. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Vakar pārceltajā ULEB Eirolīgas otrās kārtas spēlē ceturto neveiksmi pēdējo piecu laikā piedzīvoja Milānas ''Olimpia'', kas ar 90:98 piekāpās Telavivas ''Maccabi''. Pēc mača savas komandas darbības aizsardzībā kritizēja galvenais treneris Etore Mesina.

Vakar ULEB Eirolīgas pārceltajā otrās kārtas spēlē uzvaru ar 98:90 pār Milānas ''Olimpia'' svinēja Telavivas ''Maccabi''. Ja ''Maccabi'' izcīnīja trešo uzvaru piecās spēlēs, tad pavisam neveiksmīgi sezonu turnīrā sācis itāļu klubs, kam bilance viena uzvara un četri zaudējumi.

Pēc spēles savus padotos kritizēja galvenais treneris Etore Mesina, sakot, ka klubs nospēlējis slikti aizsardzībā. ''Mēs tikko zaudējām spēli, kurā atdevām 25 rezultatīvās piespēles, metām tālmetienus ar 40% precizitāti, bet divpunktu metienus ar 64%. Zaudējām spēli, kurā paši iemetām 90 punktus. Tā, kas bijusi mūsu identitāte - spēcīga aizsardzība un savas laukuma puses aizsargāšana, ir pazudusi. Šodien nebija nekādas pretspēles. ''Maccabi'' skrēja, izcīnīja bumbas pie mūsu groza, guva punktus pēc ''pick&roll'' sadarbībām. Mūsu aizsardzība bija apkaunojoša.''

Starpsezonā par Milānas nozīmīgāko papildinājumu kļuva Nikola Mirotičs, kurš spēlē pret ''Maccabi'' ar 24 punktiem bija rezultatīvākais. Pretinieku rindās ar 20 punktiem un veselām 12 rezultatīvajām piespēlēm izcēlās Lorenzo Brauns.

Eirolīgā šonedēļ gaidāmas sestās kārtas spēles. Ja ''Maccabi'' plānotais mačs pret Madrides ''Real'' pagaidām ir pārcelts, tad Milānas klubs rīt uzņems Francijas vienību ''Monaco''.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-196728-...

     [+] [-]

, 2023-11-01 11:44, pirms pusgada
Tā iet, ka paņem mirotiču