Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" operācijas dēļ paliek bez aizsardzības balsta Hamiltona

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Devils" operācijas dēļ paliek bez aizsardzības balsta Hamiltona
Dagijs Hamiltons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņūdžersijas "Devils" uz pagaidām nezināmu laiku palicis bez aizsardzības balsta Dagija Hamiltona, kuram piektdien veikta krūšu muskuļu operācija.

Otrdien Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā ar 5:4 pagarinājumā pieveica Ņujorkas "Islanders", bet otrajā periodā savainojuma dēļ zaudēja Dagiju Hamiltonu. Viņam tika konstatēts krūšu muskuļa plīsums, un piektdien hokejistam veikta operācija. Pagaidām nav nosprausts atlabšanas laiks.

Hamiltons šosezon 20 spēlēs izcēlies ar 16 punktiem. Spēlējot otrajā vairākuma brigādē, aizsargs iekrājis četrus vārtus un četras piespēles.

2021. gada vasarā Hamiltons parakstīja līgumu uz septiņiem gadiem par 63 miljoniem dolāru jeb deviņiem miljoniem sezonā. Šī ir līguma trešā sezona.

Ņemot vērā Hamiltona savainojumu, no fārmkluba tika izsaukts slovāku aizsargs Šimons Nemecs, kuru "Devils" 2022. gadā draftēja ar otro numuru. NHL debijā Nemecs atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet Ņūdžersija viesos ar 3:6 piekāpās Sanhosē "Sharks".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/new-jersey...