Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins: ''Esmu ļoti priecīgs, jo bijām pelnījuši uzvarēt''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins: ''Esmu ļoti priecīgs, jo bijām pelnījuši uzvarēt''
Elvis Merzļikins. Foto: Columbus Blue Jackets

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins pēc uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros pār Tampabejas ''Lightning'' pauda, ka komanda bijusi pelnījusi izcīnīt panākumu, kā arī uzteica fanu atbalstu.

Naktī uz piektdienu Elvis Merzļikins ar 27 atvairītiem metieniem sekmēja Kolumbusas ''Blue Jackets'' uzvaru ar 4:2 pār Tampabejas ''Lightning''. Vēlāk tieši viņš tika atzīts par mača pirmo zvaigzni, sniedzot komentāru pēc spēles beigām.

''Spēlējām ar augstu pašatdevi. Ticējām, ka varam atspēlēties. Esmu ļoti priecīgs, jo šo uzvaru bijām pelnījuši. Strādājam ļoti smagi, bet iepriekš pāris spēlēs zaudējām papildlaikā,'' pēc cīņas teica Merzļikins. Pēc otrā perioda ar 2:1 vadībā bija ''Lightnings'', bet noslēdzošajā trešdaļā vārtus guva tikai mājinieki.

Tieši ''Blue Jackets'' līdzjutēju atbalstu pēc spēles uzteica Merzļikins, piebilstot, ka neveiksmīgā pagājusī sezona ir aizmirsta. ''Ir lieliski redzēt mūsu piekto maiņu priecīgu. Pagājusī sezona bija pagājusī sezona - to esam aizmirsuši. Šobrīd esam pavisam cita komanda un ar prieku saņemam atbalstu no faniem.''

Jauno sezonu ''Blue Jackets'' sācis ar desmit izcīnītajiem punktiem pirmo desmit spēļu laikā. Merzļikins vārtos stājies septiņos mačos, kuros atvairījis 90.2% pretinieku metienus un ielaidis 2.97 ripas.

     [+] [-]

, 2023-11-03 09:03, pirms pusgada
Pozitīvi! Elvis ticis virs 90% un zem trim vārtiem.