Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Sabres'' bez Girgensona sakāve pret ''Hurricanes'', ''Ducks'' pārtrauc neveiksmju sēriju

''Sabres'' bez Girgensona sakāve pret ''Hurricanes'', ''Ducks'' pārtrauc neveiksmju sēriju
Sebastians Aho (#20). Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Bufalo ''Sabres'' un Floridas ''Panthers'' bez latviešu hokejistu līdzdalības piedzīvoja zaudējumus. Anaheimas ''Ducks'' pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju.

• Bufalo ''Sabres'' bez savainotā Zemgus Girgensona ar 2:6 izbraukumā kapitulēja Karolīnas ''Hurricanes'' hokejistiem. Ar diviem vārtiem karolīniešu panākumu kaldināja Sebastians Aho.

• Ņujorkas ''Islanders'' izbraukumā apspēlēja Floridas ''Panthers'', kas nosūtījusi Uvi Balinski uz fārmklubu – 4:3.

• Arizonas ''Coyotes'' svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas, mājās uzveicot Sentluisas ''Blues'' – 4:1. Aleksandrs Kerfuts panākumu kaldināja ar vārtu guvumu un divām piespēlēm.

• Monreālas ''Canadiens'' spēles gaitā atspēlēja trīs vārtu deficītu, bet ar to nebija gana, pagarinājumā mājās zaudējot Detroitas ''Red Wings'' – 4:5.

• Detroitieši izcīnīja piekto panākumu iepriekšējās sešās spēlēs.

• Otavas ''Senators'' vārtu vīrs Antons Fošberjs tika galā ar visiem 39 pretinieku metieniem, palīdzot savai komandai ar 2:0 uzveikt Sietlas ''Kraken''. Uzvaras vārtus pirmā perioda beigās guva Matjē Žozefs.

• Filadelfijas ''Flyers'' 21 sekundi līdz pamatlaika beigām izlaida uzvaru Pitsburgā, tomēr tika pie diviem punktiem pēcspēles metienos pret ''Penguins'' – 4:3.

• NHL čempione Lasvegasas ''Golden Knights'' droši uzveica Vašingtonas ''Capitals'' ar 4:1. Džeks Aikels uzvaru kaldināja ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

• Anaheimas ''Ducks'' pārtrauca astoņu zaudējumu posmu un mača pagarinājumā apspēlēja Kolorādo ''Avalanche'' hokejistus – 4:3. Vienīgo pēcspēles metienu realizēja 18 gadus vecais zviedru uzbrucējs Leo Kārlsons.

• Viena no līgas vadošajām komandām Bostonas ''Bruins'' sešas sekundes līdz pamatlaika beigām ielaida vārtus, bet izrāva uzvaru astoņas sekundes pirms pagarinājuma noslēguma, izbraukumā uzveicot Toronto ''Maple Leafs'' ar 4:3. Uzvaras vārti Breda Maršāna kontā.

NHL spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultātsSpēleRezultāts
Panthers – Islanders3:4Hurricanes – Sabres6:2Canadiens – Red Wings4:5 P
Senators – Kraken2:0Maple Leafs – Flyers3:4 PCoyotes – Blues4:1
Penguins – Flyers3:4 PMDucks – Avalanche4:3 PMFlames – Canucks3:4
Golden Knights – Capitals4:1

, 2023-12-03 09:59, pirms pusgada
Just līdzi "Sabres", tas ir slazds.
, 2023-12-03 12:48, pirms pusgada
Nav Girgensona,nav uzvaru
Foto: Andy Devlin/NHL

No Floridas uz Edmontonu: vislielākā distance starp Stenlija kausa finālistēm

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika sāksies Stenlija kausa finālsērija starp Floridas "Panthers" un Edmontonas "Oilers" komandām. Spēlēm pārceļoties no Floridas uz Edmontonu, komandām būs jāmēro vairāk nekā 4000 kilometru liels attālums, un tas ir lielākais, kas bijis Stenlija kausa finālā.
Gerijs Betmens un Raiens Smits. Foto: AP/Scanpix
4

NHL dodas uz Jūtu: depozītu sezonas abonementam veikuši 34 tūkstoši

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" no nākamās sezonas spēlēs Jūtā. Pārcelšanās raisījusi lielu interesi – klubs pavēstījis, ka iemaksu 100 dolāru apjomā par iespēju tikt pie sezonas abonementa veikuši 34 tūkstoši cilvēku.
Džo Pavelskis un Konors Makdeivids. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Stenlija kausa labākais snaiperis starp aktīvajiem spēlētājiem Pavelskis beigs karjeru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Dalasas "Stars" uzbrucējs Džo Pavelskis pēc izstāšanās no Stenlija kausa pavēstījis, ka vēl negrib oficiāli paziņot par karjeras beigām, taču jau iepriekš bija pieņēmis lēmumu, ka šī būs viņa pēdējā sezona.