Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL rezultatīvākais spēlētājs Hjūzs traumas dēļ nepabeidz spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL rezultatīvākais spēlētājs Hjūzs traumas dēļ nepabeidz spēli
Džeks Hjūzs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņūdžersijas "Devils" aizvadītajā naktī ar 1:4 piekāpās Sentluisas "Blues", turklāt palika bez vadošā centra uzbrucēja Džeka Hjūza, kurš pirmās trešdaļas vidū ietriecās apmalē un iedzīvojās savainojumā.

22 gadus vecais Džeks Hjūzs ir NHL rezultatīvākais spēlētājs – centra uzbrucējs desmit spēlēs izcēlies ar pieciem vārtiem un 15 punktiem. Viņa vecākais brālis Kvins ar 16 punktiem ir NHL rezultatīvākais aizsargs.

Zaudējumā pret Sentluisas "Blues" Hjūzs iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā, pēc metiena izdarīšanas zaudējot līdzsvaru un ar plecu ietriecoties laukuma apmalē. Ņūdžersijas "Devils" galvenais treneris Lindijs Rafs pauda, ka padziļinātas pārbaudes tiks veiktas sestdien, un tikai tad būs zināms, cik nopietna ir trauma.

"Devils" nevar palīdzēt arī komandas kapteinis Niko Hišīrs. Centra uzbrucējs, tāpat kā Tomāšs Noseks un Kolins Millers nav devušies četru spēļu izbraukumā, ko Ņūdžersija turpinās ar dueļiem pret Čikāgas "Blackhawks" un Kolorado "Avalanche".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/devils-jac...