Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins nespēlē Kolumbusas zaudējumā, Florida iemet astoņus

Rolands Eliņš

Merzļikins nespēlē Kolumbusas zaudējumā, Florida iemet astoņus
Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Kolumbusas "Blue Jackets" bez Elvja Merzļikina spēles pieteikumā ar 3:4 papildlaikā piekāpās Minesotas "Wild", savukārt Floridas "Panthers" ar 8:4 apspēlēja "Avalanche".

Elvis Merzļikins šonakt aizvadītajā mačā netika iekļauts "Blue Jackets" sastāvā. Kā pamatvārtsargs laukumā devās Daniils Tarasovs, kamēr rezervē bija Spensers Mārtins.

Merzļikins, kurš nav spēlējis kopš 29. decembra un bija apslimis, piedalījās komandas rīta treniņā. Kā medijiem norādīja Kolumbusas treneris Paskāls Vinsents, Tarasovs sākumsastāvā vietu šobrīd nopelnījis ar savām veiksmīgajām iepriekšējām spēlēm.

Šoreiz krievu vārtsargs atvairīja 33 no 37 metieniem, taču Kolumbusa tika pie punkta par zaudējumu papildlaikā. Kolumbusai izdevies tikt pie punktiem piecās no iepriekšējām sešām spēlēm.

Kolumbusa trīsreiz izvirzījās vadībā, visas trīs reizes to paveicot ar 20 gadus vecā uzbrucēja Koula Silindžera vārtu guvumu palīdzību. Silindžera "hat-trick" gan netika pārvērsts uzvarā, jo "Wild" trīsreiz atspēlējās, pēdējoreiz to paveicot pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, kam sekoja Minesotas uzvaras vārtu guvums papildlaikā, ko nokārtoja Austrijas jaunais uzbrucējs Marko Rosi, gūstot 12. vārtus šosezon.

Minesotai līdz ar to izdevās pārtraukt četru zaudējumu sēriju, kamēr Kolumbusa ar 35 punktiem 41 spēlē ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

Spēli aizvadīja arī Floridas "Panthers", kas nesen noslēdza jaunu līgumu ar Uvi Balinski. Balinskis šobrīd ir fārmklubā, kur šonakt izcēlās ar kārtējo rezultativitātes punktu, bet "Panthers" tika pie rezultatīvas uzvaras pār "Avalanche".

Floridai šī bija septīta uzvara pēc kārtas, turklāt piektā spēle pēc kārtas, kurā izdevies gūt vismaz četrus vārtus. Šoreiz četru vārtu robeža tika sasniegta jau 29. minūtē, kad rezultāts vēl bija līdzīgs (4:3 "Panthers" labā).

Trešajā periodā "Avalanche" arī panāca neizšķirtu, taču tad sekoja Floridas četri vārti pēc kārtas, nokārtojot sagrāvi ar 8:4.

Pa četriem punktiem Floridas sastāvā guva Aleksandrs Barkovs (0+4) un Metjū Tkačuks (1+3), bet "hat-trick" Sema Reinhārta rēķinā.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Flyers-Flames3:2Avalanche-Panthers4:8
Bruins-Lightning7:3Blue Jackets-Wild3:4 P
Canadiens-Rangers4:3 PMDevils-Canucks4:6
Penguins-Sabres1:3Sharks-Maple Leafs1:4
Hurricanes-Blues1:2 PMStars-Predators3:4
Oilers-Senators3:1Golden Knights-Islanders5:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2024-01-07 09:04, pirms 4 mēnešiem
Kad Elvis ielaiž 4, tad te ir vairāki, kadri, kas to izceļ. Kad Tarasovs klusums. Sakritība? I think not.

     [+] [-]

, 2024-01-07 09:06, pirms 4 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Kad Elvis ielaiž 4, tad te ir vairāki, kadri, kas to izceļ. Kad Tarasovs klusums. Sakritība? I think not.
Bertāns,Laksa ,Merzlīkins,....

  -4 [+] [-]

, 2024-01-07 09:16, pirms 4 mēnešiem
Cerams, ka Elvis izlidos kā korķis no NHL. Eiropa jau gaida.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-07 09:34, pirms 4 mēnešiem
Mača galvenie "varoņi" Kolumbu 17. numurs, kurš netrāpija tukšos vārtos, kad rezultāts bija 3:2 par labu Kolumbiem un, protams, Tarasovs, kurš uzreiz pēc tā momenta atklāti noraka komandu trešās trešdaļas izskaņā un arī pagarinājumā Eliņšons par to neko neuzrakstīja, kaut gan tas bija visaktuālākais visa šā mača sakarā, nevis tas, ko viņš te uzdrukāja Kā lai tur nebūtu, tas viss nāk par labu Elvim, jo Tarasovs pēc šādiem te "varoņdarbiem" diezin vai uz ilgu laiku saglabās pamatvārstarga statusu

     [+] [-]

, 2024-01-07 09:38, pirms 4 mēnešiem
Zvirgzdiņu Pivars rakstīja: Mača galvenie "varoņi" Kolumbu 17. numurs, kurš netrāpija tukšos vārtos, kad rezultāts bija 3:2 par labu Kolumbiem un, protams, Tarasovs, kurš uzreiz pēc tā momenta atklāti noraka komandu trešās trešdaļas izskaņā un arī pagarinājumā Eliņšons par to neko neuzrakstīja, kaut gan tas bija visaktuālākais visa šā mača sakarā, nevis tas, ko viņš te uzdrukāja Kā lai tur nebūtu, tas viss nāk par labu Elvim, jo Tarasovs pēc šādiem te "varoņdarbiem" diezin vai uz ilgu laiku saglabās pamatvārstarga statusu
Krievs nebūs pamatvārtsargs CBJ un tas bija skaidrs jau laiku atpakaļ. Traumu viņam vairāk, kā Elvim, sniegums vēl nestabilāks. Un to apliecināja, tas, ka deva iespējas Grīvsam. Ja Elvi aizmainīs, tad, jā Tarasovs varēs līdz sezonas beigām papriecāties. Ja neaizmainīs, tad drīz vien varēs sēdēt rezervē vai AHL.

  -1 [+] [-]

, 2024-01-07 09:47, pirms 4 mēnešiem
Par Tarasova sniegumu Sportacentrs konsekventi neraksta, jo krievs. Sen nav cepti raksti un pieminētas arī citas krievu zvjozdas. Ļoti labi, ka tā. Savulaik par katriem Ovečkina vārtiem bijz raksts, kurā skaitīja, cik līdz Grecka rekordiem. Ja jeņķi neprotas, tad vismaz Sportacentrs. Elvis nav sniedzis kādu interviju sava statusa sakarā?

  +1 [+] [-]

, 2024-01-07 09:59, pirms 4 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Par Tarasova sniegumu Sportacentrs konsekventi neraksta, jo krievs. Sen nav cepti raksti un pieminētas arī citas krievu zvjozdas. Ļoti labi, ka tā. Savulaik par katriem Ovečkina vārtiem bijz raksts, kurā skaitīja, cik līdz Grecka rekordiem. Ja jeņķi neprotas, tad vismaz Sportacentrs. Elvis nav sniedzis kādu interviju sava statusa sakarā?
Šoreiz rakstīja gan, tikai ne tādā kontekstā, kādā vajadzētu šī konkrētā mača sakarā
Runājot par Ovečkinu, neraksta tāpēc, ka nav jau ko īpaši rakstīt, Ovi ir sācis pamatīgi buksēt, kopā ar visu Capitals

     [+] [-]

, 2024-01-07 10:28, pirms 4 mēnešiem
Zvirgzdiņu Pivars rakstīja: Šoreiz rakstīja gan, tikai ne tādā kontekstā, kādā vajadzētu šī konkrētā mača sakarā
Runājot par Ovečkinu, neraksta tāpēc, ka nav jau ko īpaši rakstīt, Ovi ir sācis pamatīgi buksēt, kopā ar visu Capitals
un tā tam arī vajag.

     [+] [-]

, 2024-01-07 11:03, pirms 4 mēnešiem
Varēja jau pieminēt ka Fleri noķēris pec uzvaram Ruā.līdz Brodēram gan netikt😂