Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karjeru beigušais Rasks uz vienu treniņu atgriežas Bostonas "Bruins" vārtos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karjeru beigušais Rasks uz vienu treniņu atgriežas Bostonas "Bruins" vārtos
Tūka Rasks un Brendons Karlo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bostonas "Bruins" treniņā piedalījies karjeru noslēgušais vārtsargs Tūka Rasks, tādējādi bijušajai komandai palīdzot atrisināt negaidītu situāciju.

Gaidāmajā spēlē pret Bufalo "Sabres" laukuma saimnieku vārti tiks uzticēti Līnusam Ulmarkam, bet viņa ierastais kolēģis Džeremijs Sveimens šonakt nevarēs palīdzēt Bostonas "Bruins".

No fārmkluba izsaukts Brendons Busi, taču viņš nevarēja pagūt uz pirmsspēles treniņu. Kā ārkārtas vārtsargs palīgā steidzās Tūka Rasks, kurš 2022. gada februārī paziņoja par karjeras beigām. Soms turpina dzīvot Bostonā.

Rasks ilgus gadus bija "Bruins" pirmais numurs un NHL karjerā aizvadījis 564 spēles. 2011. gadā viņš kā Tima Tomasa dublieris kļuva par Stenlija kausa čempionu, bet 2014. gadā saņēma Vezinas trofeju kā NHL labākais vārtsargs.