Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Toronto aizsargam Klingberjam operācija un sezona beigusies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Toronto aizsargam Klingberjam operācija un sezona beigusies
Jons Klingberjs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto "Maple Leafs" paziņojis, ka aizsargam Jonam Klingberjam tiks veikta gūžas operācija, un savainojuma dēļ zviedra sezona ir noslēgusies.

Jons Klingberjs laukumā nav devies kopš 11. novembra, kad 5:2 uzvarā pret Vankūveras "Canucks" laukumā pavadīja 19 minūtes un tika pie +1 lietderības koeficienta. Toronto "Maple Leafs" turpinājumā devās uz divām regulārās sezonas spēlēm Zviedrijā, bet pārlidojums Klingberjam sagādāja tik lielas grūtības, ka aizsargs nespēlēja savas ģimenes priekšā.

"Maple Leafs" ģenerālmenedžeris Breds Trelivings paziņojis, ka operācija tiks veikta decembra beigās un ka rehabilitācijai atvēlēti pieci līdz seši mēneši, tādējādi Klingberja sezona ir galā.

Jūlija ievadā kā brīvais aģents Klingberjs parakstīja viena gada līgumu par 4,15 miljoniem dolāru. Viņš Toronto sastāvā aizvadīja 14 spēles un guva piecus punktus. Pagājušo sezonu zviedrs dalīja starp Anaheimas "Ducks" un Minesotas "Wild", kopā 67 spēlēs iekrājot 33 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/john-kling...

     [+] [-]

, 2023-12-07 19:01, pirms 5 mēnešiem
Jons Klingberjs =John Klinberg