Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kuturjē par zaudējumu Sanhosē: "Neviens taču nedomāja, ka viņi zaudēs visas 82 spēles"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kuturjē par zaudējumu Sanhosē: "Neviens taču nedomāja, ka viņi zaudēs visas 82 spēles"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sanhosē "Sharks" aizvadītajā naktī savā laukumā ar 2:1 pieveica Filadelfijas "Flyers", izvairoties no antirekorda – tā bija pirmā uzvara sezonas 12 spēlēs.

NHL vēsturē joprojām nav nevienas komandas, kas sezonu sākusi ar 12 zaudējumiem pēc kārtas. Pateicoties Entonija Duklēra vārtiem un piespēlei, Sanhosē "Sharks" izdevās savā laukumā ar 2:1 pārspēt Filadelfijas "Flyers" un izvairīties no vairāk nekā 100 gadus senās NHL antirekorda. "Sharks" ar vēl divām komandām dala sliktāko sākumu vēsturē – 11 zaudējumi.

"Šeit valda liels atvieglojums. Visi ir laimīgi. Uzvara nāca ļoti ilgi. Tagad varam mazliet uzelpot un censties tikt pie vēl kādas uzvaras," teica "Sharks" vārtsargs Makenzijs Blekvuds, kurš atvairīja 30 no 31 metiena un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Sanhosē ar vienu uzvaru joprojām ir sliktākā komanda NHL. Divas uzvaras ir Edmontonas "Oilers", tālāk ir piecas komandas ar četrām uzvarām.

"Puiši nevienā brīdī nepārstāja strādāt. Kādā brīdī ir jāpasaka sev, ka pietiek. Jānovērtē mūsu līderu un vecāko spēlētāju darbs. Viņi šodien ieradās, lai uzvarētu," pēc medus lāses darvas mucā teica Deivids Kvins, "Sharks" galvenais treneris.

"Neviens taču nedomāja, ka viņi zaudēs visas 82 spēles. Draņķīgi, ka nespējām paņemt divus punktus," teica zaudētāju centrs Šons Kuturjē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...