Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" galvenais treneris: "Balinskis ir NHL aizsargs. Es tam ticu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Panthers" galvenais treneris: "Balinskis ir NHL aizsargs. Es tam ticu"
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers" tuvākajā spēlē laukumā dosies arī Latvijas izlases aizsargs Uvis Balinskis. Viņa virzienā atzinīgus vārdus atkal raidījis komandas galvenais treneris Pols Morīss.

"Viņš ir NHL aizsargs. Es tam ticu. Es arī domāju, ka viņš pamatīgi progresējis, spēlējot Amerikas Hokeja līgā. Viņa iepriekšējā tūrē Uvis bijis ļoti labs," pauda Pols Morīss, kurš par NHL galveno treneri strādā kopš 1995. gada.

Aizvadot debijas sezonu Ziemeļamerikā, Balinskis NHL 22 spēlēs izcēlies ar 1+2, bet fārmklubā 27 gadus vecais ventspilnieks 37 mačos atzīmējies ar 21 punktu. Janvāra ievadā Balinskis uz divām sezonām pagarināja līgumu ar "Panthers".

Balinskis iepriekšējo NHL spēli aizvadīja 27. martā, kad "Panthers" ar 3:4 piekāpās tiešajai konkurentei Bostonas "Bruins". Aizsargs laukumā pavadīja 10:53 minūtes, bet trīs dienas iepriekš sasniedza NHL karjeras rekordu – 20:19 minūtes pret Ņujorkas "Rangers".

Bostona ir Atlantijas divīzijas līdere, Florida atpaliek piecus punktus. Šonakt pulksten 2:00 "Panthers" savā laukumā uzņems Otavas "Senators", kas jau sen izstājusies no cīņas par playoff.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/panthers/news/p...