Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nespēlējot Merzļikinam un Balinskim, Kolumbusa un Florida izcīna uzvaras mājās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nespēlējot Merzļikinam un Balinskim, Kolumbusa un Florida izcīna uzvaras mājās
Džets Grīvss. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaras savā laukumā izcīnījušas latviešu pārstāvētās komandas, taču Elvis Merzļikins un Uvis Balinskis uz ledus nedevās.

• Kolumbusas "Blue Jackets" pielika punktu trīs zaudējumu sērijai, ar 5:2 pieveicot Sentluisas "Blues".

• Par galveno varoni kļuva Džets Grīvss, kurš atvairīja 41 metienu un 22 gadu vecumā izcīnīja pirmo uzvaru NHL karjerā.

• Uzvaru gan aizēnoja kapteiņa savainojums. Spēles viducī Būnam Dženeram pa seju trāpīja komandas biedra mestā ripa, un turpinājumā "Blue Jackets" kapteinis nespēlēja.

Elvis Merzļikins nespēlē slimības dēļ.

• Floridas "Panthers" trīs mājas spēļu sēriju pabeidza ar 3:1 uzvaru pret Pitsburgas "Penguins". Uzvaras vārtus trešajā periodā iemeta Ētu Luostarinens, tiekot pie atlēkušās ripas.

Uvis Balinskis NHL pēdējo spēli aizvadīja 25. novembrī, bet turpinājumā izlaidis sešus mačus pēc kārtas. Pa vidu viņš tika nosūtīts uz fārmklubu.

• Sesto uzvaru pēc kārtas guvusi Edmontonas "Oilers" – 4:3 savā laukumā pret Minesotas "Wild".

• Izšķirošos vārtus guva Evans Bušārs, un aizsargam tas bija otrais precīzais metiens spēlē. Raiens Ņūdžents-Hopkinss rezultatīvi asistēja visos "Oilers" vārtu guvumos.

NHL regulārā sezona, 9. decembris

SpēleRez.Trīs zvaigznes
Panthers – Penguins3:1Bobrovskis 26/27 Luostarinens 1+0 Lundels 0+2
Blue Jackets – Blues5:2Činahovs 2+1 Grīvss 41/43 Marčenko 1+1
Oilers – Wild4:3Bušārs 2+1 Ņūdžents-Hopkinss 0+4 Makdeivids 1+1

     [+] [-]

, 2023-12-09 10:38, pirms 5 mēnešiem
Rīt agrā spēlē Kolumbusa tiekās ar Floridu.Žēl ,ka neredzēsim mūsu hokejistu divkauju.Par Merzļikinu neliels uztraukums ir,jo šobrīd Kolumbusas pieteikumā ir četri vārtsargi no kuriem Grīvs vai Martins ir spēles protokolā,bet Tarasovs rezervistu sarakstā.Elvis savainoto spēlētāju sarakstā nav iekļauts,vai ir arī kaut kāds slimo saraksts,nezinu.Jāsāk gandrīz piekrist par izskanējošām aizdomām par Elvja aizmainīšanu.Pirmkārt jau aizdomīgs ir paziņojums,ka Elvis izkritis uz trijām spēlēm,it kā varētu paredzēt "slimības" ilgumu.Otrkārt Elvim treniņā pirms tam bija saķeršanās ar vienu no Kolumbusas krievu hokejistiem.Tādas lietas bez sekām nepaliek.

     [+] [-]

, 2023-12-09 14:29, pirms 5 mēnešiem
Ja es būtu BJ vārtusargs, es sadotu pa ņuņņām visiem aizsargiem un, varbūt, arī aizsargu trenerim. Ne tikai vienam krievam.

     [+] [-]

, 2023-12-09 14:59, pirms 5 mēnešiem
Beigās izrādīsies ka vaina ir Merzļikinā

     [+] [-]

, 2023-12-12 08:52, pirms 5 mēnešiem
Merzļikinam vajag nedaudz piezemēties ,tad būs savā ādā..