Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Vogels apdedzinās tuksneša saulē un jau pēc vienas sezonas tiek atlaists

Vogels apdedzinās tuksneša saulē un jau pēc vienas sezonas tiek atlaists
Frenks Vogels un Devins Bukers. Foto: AP/Scanpix

Tikai pagājušajā vasarā Fīniksas "Suns" galvenā trenera amatā apstiprinātais Frenks Vogels atbrīvots no savu pienākumu pildīšanas pēc Arizonas komandas izgāšanās NBA izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā.

Autoratīvais NBA insaideris Eidriens Vodžnarovskis pavēstījis, ka pēc 0-4 zaudējuma Minesotas "Timberwolves" vienībai NBA izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā par šķiršanos no komandas galvenā trenera Freka Vogela lēmumu pieņēmusi Finiksas "Suns" vienība, kura tikai pagājušajā starpsezonā uzticēja 2020. gada NBA čempionam komandas grožus.

Regulārajā sezonā "Suns" ar bilanci 49-33 ieņēma sesto vietu Rietumu konferencē. Izslēgšanas spēlēs trenerim bija pieejams viss komandas lielais tijnieks - Kevins Durents, Devins Bukers un Bredlijs Bīls, tomēr nevienu uzvaru pret Minesotas "Timberwolves" tuksneša vienībai izcīnīt neizdevās.

Kā ziņo Vodžnarovskis, potenciālais favorīts uz vakanto "Suns" galvenā trenera posteni esot 2021. gada NBA čempions Maiks Budenholzers, kurš kopš pagājušā pavasara pirmās kārtas neveiksmes pie Milvoki "Bucks" stūres atrodas brīvā aģenta statusā.

Ar 49 izcīnītām regulārās sezonas uzvarām Vogels kļuvis par otro uzvarām bagātāko treneri, kurš attiecīgajā komandā pavadījis tikai vienu gadu. Pie 51 uzvaras 2021./2022. gada sezonā tika Ime Udoka, kurš tikai pēc vienas sezonas bija spiests šķirties no galvenā trenera posteņa Bostonas "Celtics" rindās pēc tam, kad nāca gaismā viņa dienesta romāns ar kādu no "Celtics" komandas treneru korpusa pārstāvēm.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2024-05-10 04:05, pirms nedēļas
Bet lebrons taču atlaižot trenerus,nezināju ka komandas arī drīkst tā...
, 2024-05-10 07:15, pirms nedēļas
šmopel, nelielies ar savām zināšanām, tev nesanāk.
, 2024-05-10 08:17, pirms nedēļas
Žēl Vogela.
Veci reāli divas reizes izčakarēja GM vai īpašnieks.
Lakers tas bija Pelinka ar Westbruka treidu kur tika aiztreidots Kuzma un KCP.Pazaudēja Karuso kuram negribēja dot extra līguma gadu un extra pāris miljonus.
Suns ir Suns.Tur jau kaut kas no Suns organizācijas bija parunājies ar kādu žurnālistu sakot,ka Išbia pats nesaprot ko dara
Aiztreidoja visu ko var un palika ar līdzīgiem spēlētājiem un ar 0 aizsardzības spēlētājiem
, 2024-05-10 19:15, pirms nedēļas
Putns apsvilināja spalvas un tipa suņu sakosts !
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
2

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
28

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
11

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".