Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins izlaiž treniņu, bet dosies ar komandu uz izbraukuma spēlēm

Agris Suveizda

Merzļikins izlaiž treniņu, bet dosies ar komandu uz izbraukuma spēlēm
Elvis Merzļikins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nedēļas nogalē divas izbraukuma spēles Nacionālajā hokeja līgā paredzētas Kolumbusas "Blue Jackets", kas pēc Latvijas laika sestdienas vakara agrajā spēlē viesosies pie Detroitas "Red Wings", bet naktī uz pirmdienu ciemosies pie Ņujorkas "Rangers".

Kolumbusas "Blue Jackets" šā vakara treniņā personisku iemeslu dēļ nepiedalījās komandas pamatvārtsargs Elvis Merzļikins, taču viņš dosies kopā ar vienību uz izbraukuma mačiem, vēstī apskatnieki Džefs Svoboda un Ērons Porclains. Nedēļas nogales mačos atgriezties varētu viens no uzbrukuma līderiem Patriks Laine, kurš savainojuma dēļ nav spēlējis trīs nedēļas.

Kolumbusas komanda astoņu spēļu nogrieznī ir piedzīvojusi septiņus zaudējumus un ar 11 punktiem 13 spēlēs noslīdējusi uz pēdējo vietu Metropoles divīzijā. Merzļikins laukumā devies deviņos mačos, ticis pie bilances 3-3-2, atvairījis 89,7% metienu un ielaidis vidēji 3,20 ripas.

Iepriekšējā mačā pret Dalasas "Stars" (2:5) viņš palika rezervē, bet vārtus sargāja Spensers Mārtins, kurš piedalījies sešās cīņās, ieguvis bilanci 1-3-1, atvairījis 91,8% metienu un ielaidis vidēji 2,90 ripas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/JacketsInsider/...
https://twitter.com/Aportzline/stat...

     [+] [-]

, 2023-11-11 02:55, pirms pusgada
Šonakt uzcēlos īstajā laikā.Uvim Balinskim pirmie vārti NHL pēc Tkačuka lieliskas piespēles.Ziņa par Merzļikinu gan neiepriecina,jo lai izlaistu treniņu bez sekām,ir jābūt nopietnam iemeslam.Vakarā agrā spēle pret Detroitu,maz cerību redzēt Merzļikinu vārtos.

     [+] [-]

, 2023-11-11 10:42, pirms pusgada
alguns rakstīja: Šonakt uzcēlos īstajā laikā.Uvim Balinskim pirmie vārti NHL pēc Tkačuka lieliskas piespēles.Ziņa par Merzļikinu gan neiepriecina,jo lai izlaistu treniņu bez sekām,ir jābūt nopietnam iemeslam.Vakarā agrā spēle pret Detroitu,maz cerību redzēt Merzļikinu vārtos.
Tajā pašā laikā - ja tas ir kaut kas nopietns, tad neņemtu uz izbraukumu līdzi.