Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bedrē iestigusī Karolīna pēc zaudējuma Bļugera "Canucks" sarīko spēlētāju sapulci

Agris Suveizda

Bedrē iestigusī Karolīna pēc zaudējuma Bļugera "Canucks" sarīko spēlētāju sapulci
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Karolīnas "Hurricanes" ļoti neveiksmīgi aizvada Kanādas tūri, piedzīvojot četrus zaudējumus pēc kārtas un Metropoles divīzijā noslīdot jau uz sesto vietu.

Karolīnas "Hurricanes" izbraukumu sāka ar 1:2 Vinipegā, pēc tam ar 1:6 kapitulēja Edmontonā un zaudēja arī Kalgari (2:3) un Vankūverā (3:4), pēc trim dienām viesosies arī Otavā, bet viesošanās sēriju noslēgs ASV pilsētā Detroitā. Kaut gan trīs no četriem zaudējumiem "Hurricanes" piedzīvojusi ar tikai vienu vārtu starpību, Edmontonā pie rezultāta 0:5 treneris Rods Brindamūrs bija ļoti pikts, televīzijas intervijā sakot, ka ar šādu sniegumu gaidāms zaudējums ar 0:50, un šorīt pēc ceturtās neveiksmes pēc kārtas spēlētāji nolēmuši rīkoties un sasaukuši hokejistu sapulci, ziņo Sportsnet.

"Hurricanes" ar 29 punktiem 27 spēlēs noslīdējusi uz sesto vietu Metropoles divīzijā, taču no vicelīderes Filadelfijas "Flyers", kas, tieši pretēji, izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas, atpaliek tikai par trim punktiem. Rezultatīvākais spēlētājs komandā ir Sebastians Aho, kurš sakrājis 22 (8+14) punktus.

Šorīt "Hurricanes" Vankūverā atspēlējās no 1:3, tomēr drīz vien ielaida arī ceturtos vārtus. Ar 1+2 mājinieku labā izcēlās Elīass Petešons, kurš sezonā ar 11+26 ieņem sesto vietu līgā, bet līgas otrais rezultatīvākais spēlētājs ir cits "Canucks" uzbrucējs Džeitī Millers (15+25), kuram šorīt viens vārtu guvums. Latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers spēlēja 17 ar pusi minūtes un tika pie negatīvas lietderības -1.

Vankūveras "Canucks" ar 37 punktiem 28 spēlēs ieņem otro vietu Klusā okeāna divīzijā un nākamajos mačos uzņems arī Tampabejas "Lightning" un Floridas "Panthers".

     [+] [-]

, 2023-12-10 15:44, pirms 5 mēnešiem
Tedijs vainīgs

     [+] [-]

, 2023-12-10 18:01, pirms 5 mēnešiem
Karolīna 😂😂😂

     [+] [-]

, 2023-12-10 19:56, pirms 5 mēnešiem
20:00 sāksies agrā spēle starpFloridu un Kolumbusu.Kā raksta NHL mājas lapa,Balinskis ir iekļauts panteru sastāvā Kuļikova vietā.Uvim tiek dota vēl viena iespēja pakonkurēt ar krievu.Spēlēs trešajā aizsargu pārī kopā ar Oliveru Ekmanu-Larsonu.