Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempioni grauj viesos, "Flyers" ceturtā uzvara pēc kārtas, Sietlai – septītais zaudējums

Agris Suveizda

Čempioni grauj viesos, "Flyers" ceturtā uzvara pēc kārtas, Sietlai – septītais zaudējums
Lasvegasas "Golden Knights" svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām tika arī Bostonas "Bruins", Ņūdžersijas "Devils", Lasvegasas "Golden Knights", Monreālas "Canadiens", Otavas "Senators", Toronto "Maple Leafs", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Islanders", Čikāgas "Blackhawks", Filadelfijas "Flyers" un Tampabejas "Lightning".

• Čempione un līgas līdere "Golden Knights" izbraukumā ar 6:1 sagrāva Centrālās divīzijas vicelīderi Dalasas "Stars", svinēja ceturto panākumu piecos mačos un izcīnīja otro uzvaru viesos ar sešiem gūtiem vārtiem – vēl arī 6:3 Sentluisā.

• Davids Pastrņāks ar 2+1 kaldināja Atlantijas divīzijas līderes Bostonas "Bruins" panākumu mājās pār Arizonas "Coyotes" (5:3) un ar 16+23 pakāpās uz trešo vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

• Pie 2+1 tika arī līgas rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs (19+28), kurš palīdzēja Tampabejas "Lightning" ar 4:3 pagarinājumā uzvarēt Sietlā un sagādāt "Kraken" septīto zaudējumu pēc kārtas.

• Ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Filadelfijas "Flyers", kas viesos ar 5:2 pārspēja Centrālās divīzijas līderi Kolorādo "Avalanche". Divi vārti Trevisam Koneknijam.

• Zaudēja arī Metropoles divīzijas līdere Ņujorkas "Rangers", kas ar 0:4 kapitulēja Vašingtonā – 31 metienu atvairīja mājinieku vārtsargs Čārlijs Lindgrens.

• Ar 4:0 mājās uzvarēja arī Toronto "Maple Leafs", kas sakāva Nešvilas "Predators". Divi vārti Ostonam Metjūzam. Divas ripas Ņūdžersijas "Devils" uzvarā Kalgari (4:2) iemeta Niko Hišīrs.

• Savā otrajā spēlē jaunajā komandā pirmos vārtus Detroitas labā guva Patriks Keins, taču "Red Wings" mājās ar 1:5 kapitulēja Otavas "Senators". Jonass Korpisalo viesu vārtos atvairīja 30 metienus.

• Bufalo "Sabres", spēlējot bez savainotā Zemgus Girgensona, trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, tomēr bullīšos piekāpās Monreālas "Canadiens" (2:3). Viesu vārtos 48 metienus atvairīja Keidens Primo.

NHL rezultāti

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins – Coyotes5:3Islanders – Kings3:2 P
Flames – Devils2:4Blackhawks - Blues3:1
Stars – Golden Knights1:6Capitals - Rangers4:0
Sabres – Canadiens2:3 PMAvalanche - Flyers2:5
Red Wings – Senators1:5Kraken - Lightning3:4 P
Maple Leafs – Predators4:0Canucks - Hurricanes4:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...