Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinska komandas biedrs Reinhārts vēlreiz iekļūst starp NHL nedēļas trīs zvaigznēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinska komandas biedrs Reinhārts vēlreiz iekļūst starp NHL nedēļas trīs zvaigznēm
Sems Reinhārts. Foto: Florida Panthers

Nacionālā hokeja līga (NHL) nosaukusi aizvadītās nedēļas trīs zvaigznes, un atzinība tikusi trīs uzbrucējiem – Ņikitam Kučerovam, Tomāšam Hertlam un Semam Reinhārtam.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Tampabejas "Lightning" līderis Ņikita Kučerovs, kurš četrās spēlēs izcēlās ar četriem vārtiem un septiņiem punktiem. Komandai izcīnot trīs uzvaras, Kučerovs visās iemeta izšķirošos vārtus. Zaudējumā pret Nešvilas "Predators" NHL rezultatīvākais spēlētājs palika sausā, bet nākamajā spēlē – uzvarā pret Sietlas "Kraken" – savāca trīs punktus un guva vārtus pagarinājumā.

Tomāšs Hertls, Sanhosē "Sharks" centra uzbrucējs, izpelnījies otrās zvaigznes atzinību. Čehs trīs mačos izcēlās ar pieciem vārtiem un pievienoja rezultatīvu piespēli. "Sharks" visās spēlēs atguvās no vismaz divu vārtu deficīta un visās spēlēs tika pie vismaz punkta – divas uzvaras un zaudējums bullīšos. 5:4 pagarinājuma uzvarā pret Ņujorkas "Islanders" Hertls sesto reizi karjerā izcēlās ar hat-trick.

Trešās zvaigznes gods ticis Floridas "Panthers" uzbrukuma pirmajai vijolei Semam Reinhārtam, kurš trīs spēlēs atdeva septiņas rezultatīvas piespēles un guva vienus vārtus. "Panthers" uzvarēja visās trīs spēlēs, un vienā no mačiem piedalījās arī Uvis Balinskis. Reinhārts ar 37 punktiem ir NHL piektais rezultatīvākais spēlētājs. Viņš starp nedēļas trīs zvaigznēm ticis jau trešo reizi sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kucherov-h...