Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusa divas labas spēles aizvadījušo Grīvsu nosūta uz AHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kolumbusa divas labas spēles aizvadījušo Grīvsu nosūta uz AHL
Džets Grīvss. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" uz fārmklubu nosūtījis 22 gadus veco vārtsargu Džetu Grīvsu, jo no savainojuma atkopies Daniils Tarasovs.

Džets Grīvss debiju NHL piedzīvoja pagājušajā sezonā, bet nedēļas nogalē aizvadīja karjeras otro un trešo spēli. 5:2 uzvarā pret Sentluisas "Blues" viņš atvairīja 41 no 43 metieniem, bet 2:5 zaudējumā pret Floridas "Panthers" tika galā ar 31 no 34 metieniem. Tādējādi Grīvsam izdevās tikt galā ar 93,5% metienu.

Tagad viņš atgriezies Amerikas Hokeja līgā, jo sportiskās formas uzņemšanas nosūtījums beidzies Daniilam Tarasovam. 24 gadus vecais vārtsargs jaunās sezonas pirmos 25 mačus izlaida ceļgala savainojuma dēļ. Lai atgūtu formu, viņš nonāca Klīvlendas "Monsters" rindās, četros mačos tiekot galā ar 91,5% metienu.

Elvis Merzļikins Kolumbusas vārtus sargājis 19 spēlēs un atvairījis 91,0% metienu. Saslimšanas dēļ viņš nav spēlējis kopš 6. decembra. "Blue Jackets" prognozēja, ka slimības dēļ nāksies izlaist nedēļu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

  -1 [+] [-]

, 2023-12-11 19:08, pirms 5 mēnešiem
Būs interesanti
Pagaidām Elvi glābj viņa brangais līgums, bet - cik ilgi ???

     [+] [-]

, 2023-12-11 19:53, pirms 5 mēnešiem
Labāk psihopātu Gudbransonu uz ahl nosūtītu, dēļ viņa vakar arī papisāt spēli