Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Monreālas "Canadiens" uz vismaz mēnesi paliek bez uzbrucēja Pīrsona

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Monreālas "Canadiens" uz vismaz mēnesi paliek bez uzbrucēja Pīrsona
Taners Pīrsons. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" paziņojis, ka uzbrucējam Taneram Pīrsonam ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ nāksies izlaist četras līdz sešas nedēļas.

Sestdien Monreālas "Canadiens" izbraukumā ar 3:2 bullīšos pieveica Bufalo "Sabres", bet Taners Pīrsons laukumā pavadīja tikai nepilnas trīs minūtes. Pirmajā periodā viņš ar kreiso roku bloķēja metienu, turpinājumā laukumā neatgriežoties.

31 gadu vecais Pīrsons, kurš Monreālā aizvada pirmo sezonu, 27 mačos izcēlies ar četriem vārtiem un četrām piespēlēm. Septembra vidū Vankūveras "Canucks" viņu kopā ar 2025. gada drafta trešās kārtas izvēli aizmainīja pret vārtsargu Keisiju Desmitu.

NHL karjerā Pīrsons pārstāvējis arī Pitsburgas "Penguins" un Losandželosas "Kings". 2014. gadā viņš kopā ar "Kings" izcīnīja Stenlija kausu, kā debitants 24 izslēgšanas spēlēs iekrājot 12 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/montreal-can...