Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers traumas dēļ nespēlē, "Canucks" sezonu atklāj ar astoņiem vārtiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers traumas dēļ nespēlē, "Canucks" sezonu atklāj ar astoņiem vārtiem
Broks Besers. Foto: Vancouver Canucks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" bez savainotā centra uzbrucēja Teodora Bļugera ierindā jauno sezonu atklājis ar graujošu uzvaru – 8:1 savā laukumā pret Edmontonas "Oilers".

Teodors Bļugers savainojumā iedzīvojās pēdējā pārbaudes spēlē, kad bloķēja metienu. Dienu pirms atklāšanas mača viņš nepabeidza treniņu.

• Centra uzbrucēja trauma netiek uzskatīta par ilgtermiņa. Vankūveras "Canucks" tagad priekšā divas brīvdienas, naktī uz svētdienu vēlreiz spēkojoties pret Edmontonu.

• Par atklāšanas spēles galveno varoni kļuva Broks Besers, kurš guva četrus vārtus. Viņš iemeta katrā no periodiem.

• Besers ir tikai trešais spēlētājs pēdējo 30 gadu laikā, kurš atklāšanas mačā iemetis četras ripas (Tailers Bertuci 2021. gadā un Ostons Metjūss 2016. gadā).

• "Canucks" izdevās atkārtot kluba rekordu ar astoņiem vārtiem atklāšanas spēlē. Iepriekš tas izdevās arī 1978. un 1987. gada oktobrī.

• "Oilers" labā vienīgos vārtus, realizējot skaitlisko vairākumu, iemeta Leons Draizaitls, kuram piespēlēja Konors Makdeivids.

• Edmontona tobrīd jau bija nomainījusi četrus vārtus ielaidušo vārtsargu Džeku Kempbelu. Arī vietā nākušais Stjuarts Skiners kapitulēja četras reizes. Abiem 12/16 atvairītajos metienos.

  -3 [+] [-]

, 2023-10-12 08:39, pirms 7 mēnešiem
Traumas dēļ? Bļugers nav ielikts pie savainotajiem, bet gan tā saucamajā SCRATCH LIST, kas nozīmē, ka viņš ir vienkārši nosēdināts rezervē, nevis ārstē savainojumu Tas pats, diemžēl, var notikt arī Uvi Balinski, proti, viņam reāli spīd 7. tā aizsarga loma

     [+] [-]

, 2023-10-12 09:07, pirms 7 mēnešiem
Raksta autor, a kur atsauce par to, ka Bļugeram trauma ?

  +1 [+] [-]

, 2023-10-12 09:08, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Traumas dēļ? Bļugers nav ielikts pie savainotajiem, bet gan tā saucamajā SCRATCH LIST, kas nozīmē, ka viņš ir vienkārši nosēdināts rezervē, nevis ārstē savainojumu Tas pats, diemžēl, var notikt arī Uvi Balinski, proti, viņam reāli spīd 7. tā aizsarga loma
Viņš skaitās "healthy scratch", jo treneris teica, ka Bļugera spēlēšana/nespēlēšana tiks izlemta īsi pirms spēles:
https://sportacentrs.com/hokejs/nhl...

     [+] [-]

, 2023-10-12 09:37, pirms 7 mēnešiem
Kāds zina kāpēc Demko spēli nepabeidza?

  +1 [+] [-]

, 2023-10-12 09:54, pirms 7 mēnešiem
janioss rakstīja: Kāds zina kāpēc Demko spēli nepabeidza?
Goaltender Thatcher Demko left the Vancouver Canucks season opener against the Edmonton Oilers in the third period with flu symptoms, head coach Rick Tocchet told reporters after the game.
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl... .

     [+] [-]

, 2023-10-12 09:59, pirms 7 mēnešiem
blu3 rakstīja: Viņš skaitās "healthy scratch", jo treneris teica, ka Bļugera spēlēšana/nespēlēšana tiks izlemta īsi pirms spēles:
https://sportacentrs.com/hokejs/nhl/teodors_blugers/11102023-par_blugera_dalibu_sezonas_pirmaja_spele_
Healthy scratch nozīmē VESELS rezervists, tātad, ar veselību viss ir kārtībā, bet nosēdināts rezervē citu iemeslu dēļ

  -1 [+] [-]

, 2023-10-12 10:11, pirms 7 mēnešiem
Uzvarētāji parasti sastāvu nemaina, tāpēc, visticamāk, Tedijs paliks rezervē arī turpmāk, līdz kaut kas komandā sāks iet greizi Un vispār, var izrādīties tā, ka daudzu tik ļoti cerēto četru-piecu Lettiņu vietā NHL, reāli uz ledusa būs tikai viens, proti, Girgensons Pats bēdīgākais ir tas, ka divi no tiem var palikt vispār bez jebkādām spēļu praksēm (Elvis ar Tediju), jo uz fermu tos nosūtīt arī nevar Balinskis arī var "karāties gaisā", līdz galvenie aizsargi atgriezīsies ierindā

  +2 [+] [-]

, 2023-10-12 10:42, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Uzvarētāji parasti sastāvu nemaina, tāpēc, visticamāk, Tedijs paliks rezervē arī turpmāk, līdz kaut kas komandā sāks iet greizi Un vispār, var izrādīties tā, ka daudzu tik ļoti cerēto četru-piecu Lettiņu vietā NHL, reāli uz ledusa būs tikai viens, proti, Girgensons Pats bēdīgākais ir tas, ka divi no tiem var palikt vispār bez jebkādām spēļu praksēm (Elvis ar Tediju), jo uz fermu tos nosūtīt arī nevar Balinskis arī var "karāties gaisā", līdz galvenie aizsargi atgriezīsies ierindā
tak beidz ņerkstēt

  +2 [+] [-]

, 2023-10-12 11:23, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Healthy scratch nozīmē VESELS rezervists, tātad, ar veselību viss ir kārtībā, bet nosēdināts rezervē citu iemeslu dēļ
Uh, kāda ņemšanās. Bļugeram bija/ir trauma - tas ir fakts. To apstiprināja treneris. Viņš pat nepiedalījās rīta treniņā. Oficiāli scratch ir scratch. Ja nav ievietots savainoto sarakstā, bet nav pieteikumā uz spēli, tad ir scratch. Citreiz tiek precizēts, kāpēc nespēlē, bet nav obligāti. Ja ievieto savainoto sarakstā, tad nedrīkst piedalīties spēlēs minimums 7 dienas. Vai Bļugeru nevar nosēdināt malā? Protams, ka var, bet šis nav tas gadījums.

  -1 [+] [-]

, 2023-10-12 11:25, pirms 7 mēnešiem
Tieši tā, beidziet ņerkstēt ! Letiņiem nav ko darīt NHL.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-12 11:33, pirms 7 mēnešiem
Bullshit. Ir vinjam trauma.
Vakar kad 2os naktii gaaju guleet,gamecast,pie injured players bija Bljugers ar info- DAY TO DAY.

  -1 [+] [-]

, 2023-10-12 11:34, pirms 7 mēnešiem
mikushkins rakstīja: Uh, kāda ņemšanās. Bļugeram bija/ir trauma - tas ir fakts. To apstiprināja treneris. Viņš pat nepiedalījās rīta treniņā. Oficiāli scratch ir scratch. Ja nav ievietots savainoto sarakstā, bet nav pieteikumā uz spēli, tad ir scratch. Citreiz tiek precizēts, kāpēc nespēlē, bet nav obligāti. Ja ievieto savainoto sarakstā, tad nedrīkst piedalīties spēlēs minimums 7 dienas. Vai Bļugeru nevar nosēdināt malā? Protams, ka var, bet šis nav tas gadījums.
Kā tu redzi Bļugera iznākšanu uz ledusa, ja neviens netraumēsies un Vankuvera turpinās uzvaru taku? Kuru un par kādiem grēkiem sēdinās malā, pie tāda rasklada?

  -1 [+] [-]

, 2023-10-12 11:36, pirms 7 mēnešiem
huy rakstīja: tak beidz ņerkstēt
Tev kārtējo reizi rēgojas ņerkstēšana, tur, kur patiesībā ir ierēkšana

     [+] [-]

, 2023-10-12 11:43, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Kā tu redzi Bļugera iznākšanu uz ledusa, ja neviens netraumēsies un Vankuvera turpinās uzvaru taku? Kuru un par kādiem grēkiem sēdinās malā, pie tāda rasklada?
Paskaties taču vismaz sastāvu spēlei. Vankuvera spēlēja ar 11 uzbrucējiem un 6 aizsargiem. Nevienu pa nav jāsēdina malā.

  -1 [+] [-]

, 2023-10-12 11:54, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Tev kārtējo reizi rēgojas ņerkstēšana, tur, kur patiesībā ir ierēkšana
tu ierēc par mūsu hokejistiem? rāpo uz savu basketa sadaļu, nav ko balto cilvēku sportā te ņirgāties

     [+] [-]

, 2023-10-12 12:22, pirms 7 mēnešiem
mikushkins rakstīja: Uh, kāda ņemšanās. Bļugeram bija/ir trauma - tas ir fakts. To apstiprināja treneris. Viņš pat nepiedalījās rīta treniņā. Oficiāli scratch ir scratch. Ja nav ievietots savainoto sarakstā, bet nav pieteikumā uz spēli, tad ir scratch. Citreiz tiek precizēts, kāpēc nespēlē, bet nav obligāti. Ja ievieto savainoto sarakstā, tad nedrīkst piedalīties spēlēs minimums 7 dienas. Vai Bļugeru nevar nosēdināt malā? Protams, ka var, bet šis nav tas gadījums.
takš liecies mierā, tas franku pērtiķis no dienas jo stulbāks paliek. Viņš tāpat nesapratīs, ko Tu viņam klārē

     [+] [-]

, 2023-10-12 14:03, pirms 7 mēnešiem
huy rakstīja: tu ierēc par mūsu hokejistiem? rāpo uz savu basketa sadaļu, nav ko balto cilvēku sportā te ņirgāties
Nevis par mūsu Hokejistiem, bet gan par kārtību NHL/AHL Personiski man Škodas turnīrs ir pāri visam, tāpēc novēlu mūsējiem, ja reiz nav lemts kļūt par superstāriem, pēc iespējas ātrāk tīt vagu no turienes un iet Rubīna un Balcera pēdās Lai daudziem NHL fuņiem par prieku Aizdīķī paliek vienīgi Zirgensons, izlasei no viņa tāpat nekāda tolka nebūs un pats viņš arī diezin vai rausies palīgā

     [+] [-]

, 2023-10-12 15:07, pirms 7 mēnešiem
Man nedaudz nesapratni izraisīja kas cits.Respektīvi abas komandas spēlēja ar 11 uzbrucējiem un sešiem aizsargiem.Parasti ir 12 uzbrucēji un seši aizsargi,vai vienpadsmit uzbrucēji un 7 aizsargi.Vārdu sakot ar nepilnu sastāvu.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-12 15:14, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Nevis par mūsu Hokejistiem, bet gan par kārtību NHL/AHL Personiski man Škodas turnīrs ir pāri visam, tāpēc novēlu mūsējiem, ja reiz nav lemts kļūt par superstāriem, pēc iespējas ātrāk tīt vagu no turienes un iet Rubīna un Balcera pēdās Lai daudziem NHL fuņiem par prieku Aizdīķī paliek vienīgi Zirgensons, izlasei no viņa tāpat nekāda tolka nebūs un pats viņš arī diezin vai rausies palīgā
šos gads ir parādījis ka galvenais ir komanda. Jāspēlē tiem kuri vēlas un var. Viss.

     [+] [-]

, 2023-10-12 16:13, pirms 7 mēnešiem
alguns rakstīja: Man nedaudz nesapratni izraisīja kas cits.Respektīvi abas komandas spēlēja ar 11 uzbrucējiem un sešiem aizsargiem.Parasti ir 12 uzbrucēji un seši aizsargi,vai vienpadsmit uzbrucēji un 7 aizsargi.Vārdu sakot ar nepilnu sastāvu.
Tas ir drusku sarežģīti un parasti neiedziļinos, bet galvenais iemesls ir savainojumi un algu griesti. Pat ja spēlētāju ievieto savainoto spēlētāju sarakstā (IR), tad tas nekā neietekmē algu griestus (tas tiek darīts ar nolūku izsaukt kādu no AHL). Ar long term injury list (LTIR) ir savādāk un tas netiks pieskaitīts algu griestu limitam. Vankūverai šobrīd praktiski nav vietas zem algu griestiem (tikai 137k) - attiecīgi nevienu nevar pacelt no AHL, bet viņi var nosūtīt lejā vienīgo aizsargu ar divvirziena līgumu (Hirose) un paņemt uzbrucēju. Es tikai aptuveni saprotu visu procesu, tāpēc par pilnīgu patiesību šo nevajag uzskatīt, bet Vankūveras situācija sīkāk aprakstīta šeit: https://www.vancouverisawesome.com/...

     [+] [-]

, 2023-10-12 16:18, pirms 7 mēnešiem
mikushkins rakstīja: Tas ir drusku sarežģīti un parasti neiedziļinos, bet galvenais iemesls ir savainojumi un algu griesti. Pat ja spēlētāju ievieto savainoto spēlētāju sarakstā (IR), tad tas nekā neietekmē algu griestus (tas tiek darīts ar nolūku izsaukt kādu no AHL). Ar long term injury list (LTIR) ir savādāk un tas netiks pieskaitīts algu griestu limitam. Vankūverai šobrīd praktiski nav vietas zem algu griestiem (tikai 137k) - attiecīgi nevienu nevar pacelt no AHL, bet viņi var nosūtīt lejā vienīgo aizsargu ar divvirziena līgumu (Hirose) un paņemt uzbrucēju. Es tikai aptuveni saprotu visu procesu, tāpēc par pilnīgu patiesību šo nevajag uzskatīt, bet Vankūveras situācija sīkāk aprakstīta šeit: https://www.vancouverisawesome.com/canucks-hockey/canucks-might-have-only-11-forwards-for-season-opener-7669378
Paldies,sapratu no kuras puses vējš.NHL spēles sezonā noskatos diezgan daudz,iedziļinos spēles protokolos,bet pirmo reizi sastapos ar šādu faktu,tāpēc arī jautāju.

     [+] [-]

, 2023-10-12 16:29, pirms 7 mēnešiem
Nu, ko var ņemties, Bļugeram ir kaut kāds sasitums, kura dēļ nav komfortabli spēlēt. Atkopsies un būs sastāvā. No rīta taču viņš bija ielikts starta sastāvā, bet vakarā izsvītrots, jo vēl nejutās labi. Viss būs ok. Nekas nopietns.
Vancouver Sun: "At Sunday's practice, Blueger — who was banged up and in some discomfort Friday — left the session at UBC...but Tocchet didn't think Blueger's status was of a serious nature and called it more of a "bruise". (https://epaper.vancouversun.com/article/281900187862234)

     [+] [-]

, 2023-10-12 17:25, pirms 7 mēnešiem
huy rakstīja: šos gads ir parādījis ka galvenais ir komanda. Jāspēlē tiem kuri vēlas un var. Viss.
Atgriežoties Eiropā radīsies arī varēšana, par gribēšanu, ar nedaudzajiem izņēmumiem, es vispār nešaubos!

     [+] [-]

, 2023-10-12 17:28, pirms 7 mēnešiem
mikushkins rakstīja: Tas ir drusku sarežģīti un parasti neiedziļinos, bet galvenais iemesls ir savainojumi un algu griesti. Pat ja spēlētāju ievieto savainoto spēlētāju sarakstā (IR), tad tas nekā neietekmē algu griestus (tas tiek darīts ar nolūku izsaukt kādu no AHL). Ar long term injury list (LTIR) ir savādāk un tas netiks pieskaitīts algu griestu limitam. Vankūverai šobrīd praktiski nav vietas zem algu griestiem (tikai 137k) - attiecīgi nevienu nevar pacelt no AHL, bet viņi var nosūtīt lejā vienīgo aizsargu ar divvirziena līgumu (Hirose) un paņemt uzbrucēju. Es tikai aptuveni saprotu visu procesu, tāpēc par pilnīgu patiesību šo nevajag uzskatīt, bet Vankūveras situācija sīkāk aprakstīta šeit: https://www.vancouverisawesome.com/canucks-hockey/canucks-might-have-only-11-forwards-for-season-opener-7669378
Tas tikai kārtējo reizi apstiprina manu domu par NHL/AHL stulbumu kārtībā un sistēmā
Nesaprotu, vai tiešām to visu nevarētu vienkāršot, lai katra komanda varētu pilnvērtīgi aizpildīt robus nepieciešamības gadījumā?