Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" vārtsargs Demko nomainīts, jo pievēmis masku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" vārtsargs Demko nomainīts, jo pievēmis masku
Tečers Demko. Foto: Vancouver Canucks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" jauno sezonu ievadījis ar graujošu uzvaru – savā laukumā ar 8:1 sakauta Edmontonas "Oilers". Lielāko daļu spēles mājinieku vārtos aizvadīja Tečers Demko, taču veselības apsvērumu dēļ viņu nācās nomainīt.

Komandas pirmais numurs Tečers Demko vārtos aizvadīja 48 minūtes un tika galā ar 21 metienu, kapitulējot tikai mazākumā pēc Leona Draizaitla metiena no šaura leņķa. Tomēr Vankūveras "Canucks" galvenajam trenerim Rikam Toketam nācās pieņemt lēmumu par vārtsarga nomainīšanu.

Pēc uzvaras Tokets stāstīja, ka Demko saslimis ar gripu un cietis no atūdeņošanās. Vārtsargs cīnījies līdz galam, tomēr nav atstājis trenerim izvēli pēc tam, kad pievēmis aizsargmasku.

Vietā nākušais Keisijs Desmits atvairīja piecus metienus. Nākamais "Canucks" vārtsargu hierarhijā ir Artūrs Šilovs, kurš gatavojas Amerikas Hokeja līgas sezonas atklāšanai, taču nepieciešamības gadījumā varētu tikt izsaukts uz NHL. Vankūverai nākamā spēle paredzēta naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika, vēlreiz spēkojoties pret "Oilers".

     [+] [-]

, 2023-10-12 15:29, pirms 7 mēnešiem
Tad jau Šilovs būs tūlīt atpakaļ

     [+] [-]

, 2023-10-12 15:33, pirms 7 mēnešiem
cobham rakstīja: Tad jau Šilovs būs tūlīt atpakaļ
lai pasēdu uz beņķa?? Tad jau drīzāk, kādu Savčenko pacels, kamēr tas vēl nav izīrēts. Šilovam jāspēlē

  +3 [+] [-]

, 2023-10-12 15:55, pirms 7 mēnešiem
Spriežot pēc statistikas, drīzāk izskatās, ka maskas pievēmuši abi Oilers vārtsargi.

     [+] [-]

, 2023-10-12 22:05, pirms 7 mēnešiem
Šilovs laikam pasniedzis Demko pusdienas ar garšīgām piedevām.. 😅😅😅