Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Golden Knights" uzbrucējs Haudens sezonas pirmajā spēlē nopelna diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Golden Knights" uzbrucējs Haudens sezonas pirmajā spēlē nopelna diskvalifikāciju
Brets Haudens. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu ar divu spēļu diskvalifikāciju sodīt čempiones Lasvegasas "Golden Knights" uzbrucēju Bretu Haudenu.

Lasvegasas "Golden Knights" jauno sezonu atklāja ar īpašu ceremoniju, kurā vēlreiz nosvinēja Stenlija kausa izcīnīšanu, un 4:1 uzvaru savā laukumā pret Sietlas "Kraken". Ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī Brets Haudens, taču noraidījuma dēļ viņš maču nepabeidza.

Trešajā periodā Haudens izdarīja neatļautu spēka paņēmienu pret sāncenšu uzbrucēju Brendonu Tanevu, kuram nebija ripas, un tika noraidīts līdz spēles beigām. Izskatot incidentu, Spēlētāju drošības departaments lēma Haudenu diskvalificēt uz divām spēlēm par uzbrukumu galvas rajonā.

Haudens diskvalifikācijas laikā nesaņems algu, un 19,8 tūkstoši dolāru tiks novirzīti Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondam.

Pagājušajā sezonā 25 gadus vecais Haudens laukumā devās 54 spēlēs un izcēlās ar 13 punktiem. NHL karjerā uzbrucējs 280 spēlēs iekrājis 83 punktus. Pirms pārcelšanās uz Lasvegasu viņš pārstāvēja Ņujorkas "Rangers".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/golden-kni...