Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Real'' pārliecinoši apspēlē ''Anadolu Efes'', ''Panathinaikos'' pirmā uzvara sezonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Real'' pārliecinoši apspēlē ''Anadolu Efes'', ''Panathinaikos'' pirmā uzvara sezonā
Matiass Lesors. Foto: Imago Images/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas otrās kārtas ietvaros uzvaras svinēja Madrides ''Real'' un Atēnu ''Panathinaikos'', kas attiecīgi apspēlēja Stambulas ''Anadolu Efes'' (103:80) un Minhenes ''Bayern'' (78:71).

• Šodien ULEB Eirolīgā otro uzvaru svinēja čempione Madrides ‘’Real’’, kas izbraukumā visai pārliecinoši ar 103:80 pārspēja Stambulas ‘’Anadolu Efes’’.

• Līdz ar to klubs viesos pret ‘’Anadolu Efes’’ pārtrauca piecu zaudējumu sēriju un pretinieka laukumā uzvarēja pirmo reizi kopš 2020. gada 29. decembra.

• Rezultatīvu spēli aizvadīja Gēršons Jabusele, kurš jau pirmo septiņu minūšu laikā iemeta 14 no 22 gūtajiem punktiem. Ar ‘’double-double’’ izcēlās argentīnietis Fakundo Kampaso – 15 punkti un desmit rezultatīvās piespēles.

• Citā mačā pēc zaudējuma papildlaikā pret Pireju ‘’Olympiacos’’ pirmo panākumu turnīrā svinēja Atēnu ‘’Panathiniakos’’, kas savā laukumā ar 78:71 pieveica Minhenes ‘’Bayern’’. Starpsezonā lielas izmaiņas veikusī komanda bija vadībā lielāko tās daļu.

• Nozīmīga izrādījās pirmā ceturtdaļa, kurā Atēnu klubs bija pārāks ar 23:11. Otrajā puslaikā laukumā bija vērojama izrāvienu spēle – uz ‘’Bayern’’ izrāvienu ar tādu pašu atbildēja mājinieki.

• Uzvarētāju sastāvā par produktīvāko spēlētāju kļuva francūzis Matiass Lesors, kuram 16 punkti un sešas bumbas zem groziem. Bet Džerianam Grantam 14 punkti.

• Otros zaudējumus šodien piedzīvoja Berlīnes ALBA un Francijas ASVEL. Pirmā ar 86:91 piekāpās ‘’Baskonia’’, bet otrā ar 62:88 ‘’Partizan’’.

ULEB Eirolīga 2. kārta

SpēleRezultātsLabākie
Anadolu Efes - Real Madrid80:103Tompsons 20 - Jabusele 22
ALBA - Baskonia86:91Šneiders 17 - Moneke 15
ASVEL - Partizan62:88Nanalījs 17 - Džeksons 16
Panathinaikos - Bayern78:71Lesors 16 - Bolmaro 19
Monaco - Virtus
Žalgiris - Crvena zvezda
Olympiacos - Barcelona
Valencia - Fenerbahce