Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" trešā maiņa uguņo pret Arizonu, "Maple Leafs" izglābj punktu Ņujorkā

Agris Suveizda

"Sabres" trešā maiņa uguņo pret Arizonu, "Maple Leafs" izglābj punktu Ņujorkā
Kails Okposo, Eriks Robinsons un Peitons Krebss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt visās četrās spēlēs uzvarēja mājinieces – Bufalo "Sabres", Ņujorkas "Islanders", Dalasas "Stars" un Kolorādo "Avalanche".

• Savainotais Zemgus Girgensons izlaida devīto spēli pēc kārtas, bet Bufalo "Sabres" mājās ar 5:2 pārspēja Arizonas "Coyotes".

• Uzvaru kaldināja tieši trešā maiņa – Kails Okposo un Eriks Robinsons izcēlās ar trim (1+2) punktiem, pozitīva lietderība +4 arī trešajam maiņas biedram Peitonam Krebsam. Divi (1+1) punkti aizsargam un komandas rezultatīvākajam spēlētājam Rasmusam Dālīnam (7+16).

• "Sabres" nākamo cīņu aizvadīs pret Centrālās divīzijas līderi Kolorādo "Avalanche", kas otrajā trešdaļā ielaida četras ripas, taču trešajā atbildēja ar trim un svinēja tikai otro uzvaru septiņos mačos – 6:5 pār Kalgari "Flames". Ar 1+2 atzīmējās Miko Rantanens.

• Centrālās divīzijas vicelīdere Dalasas "Stars" ar 6:3 sagādāja Detroitas "Red Wings" trešo neveiksmi pēc kārtas. Ar 2+1 izcēlās aizsargs Miro Heiskanens.

• Trīs punkti arī Ņujorkas "Islanders" aizsargam Noā Dobsonam, kurš trīsreiz asistēja uzvarai pagarinājumā pār Toronto "Maple Leafs" (4:3). Toronto atspēlējās no 1:3 un punktu izrāva septiņas sekundes līdz pamatlaika beigām.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Coyotes5:2
Islanders – Maple Leafs4:3 P
Stars – Red Wings6:3
Avalanche – Flames6:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2023-12-12 13:10, pirms 5 mēnešiem
Autors jau varēja pieminēt, ka Tavares tieši pret savu bijušo komandu, kura viņu drafteja, guva savu 1000. Punktu nhl karjerā.

     [+] [-]

, 2023-12-12 13:12, pirms 5 mēnešiem
• Uzvaru kaldināja tieši trešā maiņa – Kails Okposo un Eriks Robinsons izcēlās ar trim (1+2) punktiem, pozitīva lietderība +4 arī trešajam maiņas biedram Peitonam Krebsam.
Šie zēni taču 4. maiņā mauc.