Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sarosam 21. sausā spēle "Predators" rindās, Hjūzam divi vārti "Devils" uzvarā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Sarosam 21. sausā spēle "Predators" rindās, Hjūzam divi vārti "Devils" uzvarā
Jūse Saross. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas vairākas regulārā turnīra spēles. Nešvilas "Predators" ar 3:0 pārspēja Sietlas "Kraken", savukārt Ņūdžersijas "Devils", pateicoties Džeka Hjūza diviem vārtu guvumiem, ar 4:3 pārspēja Detroitas "Red Wings".

Sauso uzvaru izcīnījusi Nešvilas "Predators". Tā savā laukumā ar 3:0 pārspēja Sietlas "Kraken". Spēles laikā Nešvilai 35 metieni pa vārtiem, kamēr "Kraken" pretinieku vārtus apdraudēja 23 reizes.

• Jūse Saross kļuvis vien par otro "Predators" vārtsargu, kurš sezonas atklāšanas spēli savā laukumā noslēdzis ar sauso panākumu. Karjeras laikā viņam 21 sausā spēle "Predators" rindās – tas dalīts otrais labākais rādītājs komandas vēsturē.

• Aizvadītas arī citas NHL regulārās sezonas spēles. Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā ar 4:3 pārspēja Detroitas "Red Wings". Džeks Hjūzs atzīmējās ar diviem gūtajiem vārtiem un tika pie pirmās zvaigznes goda, bet trīs rezultatīvas piespēles aizsargam Jonasam Zīgentāleram.

• Hjūzs, kurš vēl nav nosvinējis 23. dzimšanas dienu, vismaz divus rezultativitātes punktus iekrājis jau 16 NHL spēlēs. Laika posmā no 1974. gada līdz šodienai tas ir visu laiku trešais labākais rādītājs komandas vēsturē. Pirmais ar 23 šādām spēlēm ir Kirks Millers.

Dalasas "Stars" bullīšos ar 2:1 pārspēja Sentluisas "Blues". Pirmās zvaigznes gods šajā spēlē "Stars" vārtu vīram Džeikam Otingeram, bet "Blues" vārtsargs Džordans Biningtons mača otrā zvaigzne.

NHL rezultāti, 13. oktobris

SpēleRezultāts
Stars – Blues2:1 PM
Predators – Kraken3:0
Devils – Red Wings4:3
Sharks – Kraken1:1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/scores