Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Pēc uzvaras pār ''Canucks'' Merzļikins atklāj, ka tomēr ir pieprasījis maiņu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc uzvaras pār ''Canucks'' Merzļikins atklāj, ka tomēr ir pieprasījis maiņu
Elvis Merzļikins pret Monreālu. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas ''Blue Jackets'' vārtsargs Elvis Merzļikins pēc uzvaras pār Teodora Bļugera Vankūveras ''Canucks'' sarunā ar žurnālistiem atklāja, ka ir pieprasījis klubam sevi aizmainīt.

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pagājušās nedēļas beigās žurnālistiem atklāja, ka ir vienojies ar Kolumbusas ''Blue Jackets'' par jaunu apstākļu meklēšanu, tādējādi liekot noprast, ka viņš tiks aizmainīts uz citu komandu. Ilgāku laiku Merzļikins nebija devies laukumā, bet tādu iespēju viņam deva pirmdien spēlē pret Teodora Bļugera Vankūveras ''Canucks''.

Elvis atvairīja 27 no pretinieku izdarītajiem 30 metieniem, palīdzot ''Blue Jackets'' pēcspēles metienos ar 4:3 apspēlēt līgas līderi. Pēc mača Merzļikins pauda, ka sākotnēji laukumā nav juties labi, turklāt piebilda, ka tomēr ir pieprasījis maiņu kluba vadībai. ''Spēles sākumā bija grūtības sajust ripu, taču ar katru periodu jutos vārtos arvien labāk. Neesmu priecīgs par trešajiem ielaistajiem vārtiem mazākumā, taču daudz par to neuztraucos, jo ilgi nebiju spēlējis. Esmu priecīgs par uzvaru un par komandas biedriem. Pēc manas pēdējās intervijas, kad visi uzzināja, ka esmu pieprasījis maiņu, viņi tāpat spēlēja par mani, bloķēja metienus, ko ļoti novērtēju.''

Sevis minētajā intervijā Merzļikins konkrēti neizteicās, ka ir pieprasījis sevi aizmainīt. Salīdzinot ar pagājušo sezonu, Merzļikina statistika ir uzlabojusies - šosezon viņš laukumā devies 24 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 3.22 ripas un atvairījis 90.6% pretinieku metienus.

2021. gada septembrī Merzļikins ar Kolumbusas ''Blue Jackets'' noslēdza piecu gadu līgumu par kopējo summu 27 miljoniem dolāru. Ik sezonu Merzļikins pelna 5.4 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/CobyMaeir/statu...

     [+] [-]

, 2024-01-16 08:49, pirms 4 mēnešiem
cik es lasiju no zinoshakiem cilvekiem, izrauts no konteksta. Vairak esot bijis domats, kad sākās "aizmainīšanas drāma" kā tāda

  +6 [+] [-]

, 2024-01-16 09:04, pirms 4 mēnešiem
Ja komanda ar tevi nerēķinās, kā ar pirmo numuru, atklāti to arī publiski paužot, un nemitīgi tiekot raustītam, kas neļauj uzņemt ritmu, tad Elvis ir izdarījis pareizo soli. Ceru kas šis treneris lidos pēc sezonas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Pandora

  -1 [+] [-]

, 2024-01-16 10:16, pirms 4 mēnešiem
Autisms Rullē rakstīja: A kad sākās ? Cikos ? No rīta , vakarā vai pa nakti ? 🤦‍♂️🤮
ASV bija vakars, Latvijā jau rīta pusē.

     [+] [-]

, 2024-01-16 10:17, pirms 4 mēnešiem
Dzimmiy rakstīja: Ja komanda ar tevi nerēķinās, kā ar pirmo numuru, atklāti to arī publiski paužot, un nemitīgi tiekot raustītam, kas neļauj uzņemt ritmu, tad Elvis ir izdarījis pareizo soli. Ceru kas šis treneris lidos pēc sezonas.
Un ko Crybaby dara?

Paskaties no abaam puseem - reti negatiivs chalis - pat PC vainoja komandas biedrus - redzi shamais pats visu velkot aaraa... viss likumsakariigi.

Visiem buus labaak ja atradiis jaunu komandu... un tad cerams neko nesachakarees - taa teikt paskatiisies godiigi uz sevi.

  -2 [+] [-]

, 2024-01-16 10:29, pirms 4 mēnešiem
ANDZA84 rakstīja: Un ko Crybaby dara?

Paskaties no abaam puseem - reti negatiivs chalis - pat PC vainoja komandas biedrus - redzi shamais pats visu velkot aaraa... viss likumsakariigi.

Visiem buus labaak ja atradiis jaunu komandu... un tad cerams neko nesachakarees - taa teikt paskatiisies godiigi uz sevi.
Aha, pat interneta resursi izmanto to "Cry baby"...

  -1 [+] [-]

, 2024-01-16 10:53, pirms 4 mēnešiem
Elvi varētu aizmainīt uz Bostonu pret Porziņģi. Porziņģis tik liels, ka stāvētu uz nulles, pat nekustoties no vietas!

Vēl Kolumbusas komandu vajadzētu apsūdzēt Elvja mocīšanā. Liek stāvēt vārtos, un ņem nost, ja daudz laiž iekšā, kā tā var!? Šodien ielaidu septiņus, rīt ielaidīšu deviņus, iegūšu spēļu praksi un pēc tam saņemšu Vezinu! Bet nē, piecus, sešus ielaiž, un beņķis.

  +6 [+] [-]

, 2024-01-16 11:17, pirms 4 mēnešiem
Elvis cieņā būtu 90to gadu NHL, kad topā bija "dīvainie" varočiki - ar tarakāniem galvā, dīvainu uzvedību, lecīgi, kauslīgi utt. Mūsdienās šādus cilvēkus sauc par toksiskiem un no tādiem cenšas izvairīties.
Lai Elvim izdodas atrast jaunu komandu un sajust uzvarošu hokeju, jo Kolumbusā tāds nespīd vēl ilgus gadus.

  +2 [+] [-]

, 2024-01-16 12:20, pirms 4 mēnešiem
Lai kādam viņš būtu vajadziīgs, viņam jābūt veselam. Tas nozīmē atkal ārpus pieteikuma uz nezināmu laiku. Ja Elvim vēl dos spēlēt, tad tas būs dīvaini.

     [+] [-]

, 2024-01-16 12:37, pirms 4 mēnešiem
kas tie viņam par Lebrona izgājieniem pēdējā laikā ?

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 13:35, pirms 4 mēnešiem
"Pēc manas pēdējās intervijas, kad visi uzzināja, ka esmu pieprasījis maiņu, viņi tāpat spēlēja par mani, bloķēja metienus, ko ļoti novērtēju."
"Sevis minētajā intervijā Merzļikins konkrēti neizteicās, ka ir pieprasījis sevi aizmainīt."

Tas ir tā, ka pateica nepasakot?

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 14:47, pirms 4 mēnešiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: "Pēc manas pēdējās intervijas, kad visi uzzināja, ka esmu pieprasījis maiņu, viņi tāpat spēlēja par mani, bloķēja metienus, ko ļoti novērtēju."
"Sevis minētajā intervijā Merzļikins konkrēti neizteicās, ka ir pieprasījis sevi aizmainīt."

Tas ir tā, ka pateica nepasakot?
https://www.youtube.com/watch?v=yGw...

Reku video sporta studijai pats teica ka pieprasija maiņu!

  -1 [+] [-]

, 2024-01-16 14:51, pirms 4 mēnešiem
Un tie kas saka "Princese", "Izlecējs" utt....
Beidzot mums ir latvietis ar mugurkailu un savu skatijumu, savu viedokli un savu mērķi, nevis paklausīga princese kas sēž un ir apmierināts ar to ka tikai var būt NHL, bet zin ka var labāk un citur būs labāk!

     [+] [-]

, 2024-01-16 15:07, pirms 4 mēnešiem
Princese tāpēc ka uzskata sevi par augstāku. Latvietis ar mugurkaulu ir Bļuģers, kurš godīgi nospēlēja laiku komandā kura viņu izvēlējās un tagad pats izvēlējās komandu kur spēlēt un augt. Visi lēmumi balstīti uz iepriekš izdarīto un soļi sperti apdomīgi. Nevis ņems Vezinu, pēc tam visi vainīgi ka viņam nesanāk, tagad ies uz vietu kur ir labāk. Pēc tam pateikšu priekšā tur neies labāk un atkal visi būs vainīgi. Vēl brīnās ka komandas biedri bloķē metienus, bla čali tu viņu vietā laistu lai varotčiks ķer visu? Kaut kā neliekas ka viņš pats tic tam ko saka.

  -2 [+] [-]

, 2024-01-16 16:43, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Un tie kas saka "Princese", "Izlecējs" utt....
Beidzot mums ir latvietis ar mugurkailu un savu skatijumu, savu viedokli un savu mērķi, nevis paklausīga princese kas sēž un ir apmierināts ar to ka tikai var būt NHL, bet zin ka var labāk un citur būs labāk!
vienīgā problēma - viņš nesaprot, ko runā un arī mugurkauls viņam nav. pirms pāris dienām murgo vienu, tagad kaut ko citu. tad nav prasījis, tad ir prasījis maiņu. tādu problēmcilvēku neviens negrib. un tagad viņš ir sācis lietot nevis vārdu Mēs, bet Es. tātad - pilnībā sajucis prātā. intervija pēc spēles rāda, ka viņam ir reālas lomkas. aiz lūpas kaut ko košļā, tātad - atkarīgais.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 17:55, pirms 4 mēnešiem
Kādas problēmas, no sākuma viņš maiņu nepieprasīja, bet acīmredzot komunicējot ar aģentu saprata, ka maiņa tomēr ir labākais risinājums. Ķošļā lūpas....? Cilvēki dažādi reaģē uz uztraukumu, cits spēlējas ar pirkstiem, cits košļā lūpas, bet nu acīmredzot varonim ir liela pieredze lomkās, ja jau tā apgalvo.

     [+] [-]

, 2024-01-16 19:22, pirms 4 mēnešiem
Tie psihologi te komentāros ir tādi dandāļi, ka īsti nav ko piebilst

     [+] [-]

, 2024-01-16 20:30, pirms 4 mēnešiem
Nu ja psiholoģiski nav gatavs būt savā esošajā komandā, tad maiņa ir labi. Jauna komanda, jauni komandas biedri, jauns treneris utt. Jāskatās, kas tur sanāks.

     [+] [-]

, 2024-01-16 21:06, pirms 4 mēnešiem
crock rakstīja: Kādas problēmas, no sākuma viņš maiņu nepieprasīja, bet acīmredzot komunicējot ar aģentu saprata, ka maiņa tomēr ir labākais risinājums. Ķošļā lūpas....? Cilvēki dažādi reaģē uz uztraukumu, cits spēlējas ar pirkstiem, cits košļā lūpas, bet nu acīmredzot varonim ir liela pieredze lomkās, ja jau tā apgalvo.
nenoliedzu, kožu normāli. bet Merzļikins nekur netiks mainīts - līdz vasarai. Viņš nevienam nav pagaidām vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2024-01-16 21:51, pirms 4 mēnešiem
varonis rakstīja: nenoliedzu, kožu normāli. bet Merzļikins nekur netiks mainīts - līdz vasarai. Viņš nevienam nav pagaidām vajadzīgs.
Es gan nebūtu tik kategorisks, ja nebūtu varianti, visticamākais sēdētu kluss. Arā viņu neviens jau nemeta. Gan jau aģents kaut ko ir atradis.