Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Metjūzam un Kraideram hat-trick, Makdeividam vēl trīs piespēles, Dalasai deviņi vārti viesos

Agris Suveizda

Metjūzam un Kraideram hat-trick, Makdeividam vēl trīs piespēles, Dalasai deviņi vārti viesos
Ostons Metjūzs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Sietlas "Kraken", Losandželosas "Kings", Ņujorkas "Rangers", Anaheimas "Ducks", Tampabejas "Lightning", Toronto "Maple Leafs", Dalasas "Stars", Sentluisas "Blues", Pitsburgas "Penguins" un Sanhosē "Sharks" komandas.

• Dalasas "Stars" izbraukumā ar 9:2 sagrāva Nešvilas "Predators", ar četriem punktiem izcēlās Vaiats Džonstons (2+2), trīs punkti Taileram Seiginam un Tajam Delandrea (pa 1+2), divi vārti Metam Dušeinam.

• Četrus punktus izbraukumā nopelnīja arī Filips Zadina (2+2), Sanhosē "Sharks" negaidīti ar 6:3 uzvarot Kalgari. Trīs punkti Džastinam Beilijam (1+2).

• Ņujorkas "Rangers" mājās ar 7:4 sakāva Monreālas "Canadiens". Četras piespēles Edamam Foksam, trīs vārti Krisam Kraideram, pa trim punktiem arī Mikam Zibanedžadam (1+2), Artemijam Panarinam (0+3) un viesu spēlētājam Kemam Fauleram (1+2).

• Ar hat-trick šonakt izcēlās arī līgas labākais snaiperis Ostons Metjūzs (sezonā 45+21, otrais starp vārtu guvējiem ar 39+26 ir Sems Rainhārts), bet Toronto "Maple Leafs", izlaidusi divu ripu pārsvaru, Filadelfijas "Flyers" apspēlēja pagarinājumā (4:3). Trijos vārtos asistēja Mičs Mārners.

• Astoto panākumu desmit spēlēs svinēja Sentluisas "Blues", kas pēc zaudētas pirmās trešdaļas otrajā dominēja ar četriem vārtiem un pārspēja Edmontonas "Oilers" (6:3). Trīs puynkti Robertam Tomasam, Džeikam Neiboram (pa 1+2) un viesu līderim Konoram Makdeividam, kuram divās spēlēs nu ir 0+9 un četrās spēlēs 0+12. Sakrājis 80 punktus, Makdeivids (21+59) pacēlies uz līgas trešo vietu.

• Trešais zaudējums pēc kārtas un piektais zaudējums astoņās spēlēs nu jau bijušajai Atlantijas divīzijas līderei Bostonas "Bruins", kas guva agrus vārtus, bet mājās ar 1:4 kapitulēja Sietlas "Kraken" un palaida priekšā Floridas "Panthers". Uzvarētājiem trīs punkti Metijam Beniersam (1+2), Džouijs Dakords atvairīja 36 metienus.

NHL rezultāti

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins – Kraken1:4Maple Leafs – Flyers4:3 P
Sabres – Panthers0:4Predators - Stars2:9
Devils – Kings1:2Blues - Oilers6:3
Rangers – Canadiens7:4Blackhawks - Penguins1:4
Senators – Ducks1:5Flames - Sharks3:6
Lightning – Avalanche6:3Canucks – Red Wings4:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...