Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nakts vienīgajā NHL spēlē viesuļi samet piecas ripas tuksnesī

Emils Ozerinskis

Nakts vienīgajā NHL spēlē viesuļi samet piecas ripas tuksnesī
Sets Džarviss. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz sestdienu tika aizvadīta tikai viena Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēle. Karolīnas "Hurricanes" ar rezultātu 5:1 izbraukumā apspēlēja Arizonas "Coyotes".

Viesuļiem pirmie vārti nāca pavisam ātri. Bija nepieciešamas tikai spēles 16 sekundes, lai Džordans Martinuks raidītu ripu Karela Vejmelkas sargātajos vārtos. Nepilnu piecu minūšu laikā "Hurricanes" pārsvaru dubultoja Džeilens Četfīlds, panākot 2:0 vadību Karolīnas vienībai.

Pirmā perioda izskaņā ielaistie vārti neapturēja viesuļu brāšanos pretī uzvarai. Otrā perioda gaitā viesu pārsvaru palielināja Sets Džarviss un Tēvu Taravainens, bet noslēdzošajā spēles trešdaļā "Hurricanes" piektos vārtus guva Maikls Buntings, izceļoties pret savu bijušo komandu un liekot pretiniekiem veikt vārtsargu nomaiņu.

Gūstot uzvaru ar 5:1, Karolinas "Hurricanes" ar 67 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā Austumu konferencē. Tikmēr Fīniksas vienība ieguvusi vien 50 punktus un Rietumos ir ceturtā no beigām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/

  -1 [+] [-]

, 2024-02-17 09:53, pirms 3 mēnešiem
Ko tik neizzīdīs no pirksta. Hurricane tagad esot viesulis 🤦 drīz mūs sagaida Okc Auka un TB zibsnīši.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-17 10:08, pirms 3 mēnešiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Ko tik neizzīdīs no pirksta. Hurricane tagad esot viesulis 🤦 drīz mūs sagaida Okc Auka un TB zibsnīši.
Lai arī es neatbalstu īpašvārdu un līdz ar to komandu nosaukumu tulkošanu - ko nepareizu autors ir uzrakstījis? Hurricane to arī nozīmē, kā viesuļvētru vai orkānu.

     [+] [-]

, 2024-02-17 11:33, pirms 3 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Lai arī es neatbalstu īpašvārdu un līdz ar to komandu nosaukumu tulkošanu - ko nepareizu autors ir uzrakstījis? Hurricane to arī nozīmē, kā viesuļvētru vai orkānu.
Tieši tā ir tak arī lidotāji salinieki naftinieki un citi.

     [+] [-]

, 2024-02-17 12:09, pirms 3 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Lai arī es neatbalstu īpašvārdu un līdz ar to komandu nosaukumu tulkošanu - ko nepareizu autors ir uzrakstījis? Hurricane to arī nozīmē, kā viesuļvētru vai orkānu.
Atkal mūsu viszinis, ka tik iepirst kādam dvēselē. Neapnīk opīti ?

     [+] [-]

, 2024-02-17 13:30, pirms 3 mēnešiem
Tēvu Terevainens, Emīls Hujarinskis

     [+] [-]

, 2024-02-17 13:35, pirms 3 mēnešiem
djeegofull rakstīja: Atkal mūsu viszinis, ka tik iepirst kādam dvēselē. Neapnīk opīti ?
Ķip ja viens piesienās ne pa ķeksi, tad tam nedrīkst? Can't touch this? Svētā govs? Grib "opītis"un piesienās, kaut vai katram vārdam, ko katrs "Eskperts", žurnālists un komentētājs pasaka. Negrib, neraksta neko.

     [+] [-]

, 2024-02-17 14:15, pirms 3 mēnešiem
Ko tas Ozerinskis pīpē?🤣