Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" aizsardzības balsti Ekblads un Montūrs ierindā varētu atgriezties jau šonakt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Panthers" aizsardzības balsti Ekblads un Montūrs ierindā varētu atgriezties jau šonakt
Ārons Ekblads. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers", ko pārstāv Latvijas izlases aizsargs Uvis Balinskis, galvenais treneris Pols Morīss pēc zaudējuma pret Losandželosas "Kings" pieļāva iespēju, ka jau nākamajā mačā spēlēs Ārons Ekblads un Brendons Montūrs.

Floridas "Panthers" aizvadītajā naktī guva tikai vienus vārtus, pārtrūkstot piecu uzvaru sērijai. Nākamā spēle paredzēta jau naktī uz sestdienu, kad pretī stāsies Anaheimas "Ducks". Galvenais treneris Pols Morīss atzina, ka sastāvs varētu ieraudzīt pavisam citas aprises.

"Iespējams, atpakaļ sastāvā redzēsim pāris spēlētājus, kas liks citiem priecāties. Aizvadot otro spēli divās dienās, vajadzīgs enerģijas lādiņš. Mums jāspēlē cik vien vienkārši un ātri iespējams," pauda Morīss.

Jau pirms spēles pret Losandželosas "Kings" Morīss pieļāva iespēju, ka Ārons Ekblads un Brendons Montūrs atgriezīsies sastāvā pret Anaheimu. "Jā, termiņš ir tieši tik tuvu," pauda galvenais treneris.

Ekblads un Montūrs ir "Panthers" vislabāk atalgotie aizsargi. Komanda pērn sasniedza Stenlija kausa finālu, un viņi bija balsti uz zilās līnijas. Pēc sezonas noslēguma abiem aizsargiem tika izoperēts plecs.

Montūrs pagājušajā sezonā 80 spēlēs iekrāja 73 punktus, sasniedzot jaunu karjeras rekordu. 21 izslēgšanas cīņā viņa kontā 13 punkti. Ekblads regulārās sezonas 71 spēlē guva 38 punktus, bet playoff pievienoja astoņus punktus 20 mačos.

Savainojuma dēļ spēli pret "Kings" nepabeidza Uvja Balinska ierastais aizsardzības pārinieks Džošs Mahura.

Izmantotie resursi:
https://floridahockeynow.com/florid...
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 15:45, pirms pusgada
Uvis nav pelnījis spēlēt AHL!

     [+] [-]

, 2023-11-17 17:46, pirms pusgada
cehoslovāks rakstīja: Uvis nav pelnījis spēlēt AHL!
Nē, viņš ir NHL džeks un neviens no turienes viņu neizstums, ja vien ne pats💪✌️
Šodien Rūjienā pie Daiņa skatāmies spēli
Nu un Kristapu, protams

     [+] [-]

, 2023-11-17 17:50, pirms pusgada
Anatolijs Krūklis rakstīja: Nē, viņš ir NHL džeks un neviens no turienes viņu neizstums, ja vien ne pats💪✌️
Šodien Rūjienā pie Daiņa skatāmies spēli
Nu un Kristapu, protams
Rūjienai un tavam pērtiķbolam ar īstu veču spēli nav nekāds sakars. Varat turpināt pulēt savu antenu un skatīties, kā Dāvis izcili padod dvieļus. Īsti veči īstu sportu skatās Ventspils Klondžā