Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nīlanders kļūst par Stokholmas varoni un sagādā "Red Wings" vēl vienu zaudējumu Zviedrijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nīlanders kļūst par Stokholmas varoni un sagādā "Red Wings" vēl vienu zaudējumu Zviedrijā
Viljams Nīlanders. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlē, kas norisinājās Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, Toronto "Maple Leafs" likvidēja deficītu un ar 3:2 pieveica Detroitas "Red Wings". Viljams Nīlanders piedalījās visos trīs Toronto vārtu guvumos.

• Toronto "Maple Leafs" trešo periodu ievadīja, atrodoties iedzinējos ar 0:2, bet tas neliedza jau pamatlaikā tikt pie trīs punktiem.

• Uzvarētāju labā ar vārtiem izcēlās Tailers Bertuci, Viljams Nīlanders un komandas kapteinis Džons Tavaress, kurš izšķirošo ripu iemeta 5:33 minūtes līdz beigām.

• Nīlanders atzīmējās ar 1+2, tādējādi zviedrs pie punktiem ticis sezonas ievadā aizvadītajās pirmajās 16 spēlēs pēc kārtas.

• Viņš kļuvis par tikai 15. hokejistu NHL vēsturē, kuram sezonas sākumā padevusies tik gara rezultativitātes sērija.

• Detroitas "Red Wings" labā ar vārtiem izcēlās zviedrs Lukass Reimonds un Daniels Sprongs, kurš kā pirmais NHL vēsturē realizējis soda metienu spēlē ārpus Ziemeļamerikas.

• Dienu iepriekš "Red Wings" likvidēja 0:4 deficītu, bet pagarinājumā ar 4:5 tomēr zaudēja Otavas "Senators".

• Stokholmas spēles turpināsies šovakar – pulksten 18:00 "Senators" cīkstēsies pret Minesotas "Wild". Savukārt svētdien gaidāms "Wild" un "Maple Leafs" duelis.

     [+] [-]

, 2023-11-18 13:23, pirms pusgada
Tas laikam no Nhl atkarīgs, vai viņi gribētu Latvijā spēlēt, ja ar viņiem runātu

     [+] [-]

, 2023-11-19 00:01, pirms pusgada
Žurka rakstīja: Tas laikam no Nhl atkarīgs, vai viņi gribētu Latvijā spēlēt, ja ar viņiem runātu
Kāda jēga NHL būtu no spēlēm Latvijā? Halle nekāda lielā nav, tirgus, kur sevi "tirgot" mazs, ja ievāc info par pirktspēju - zema. Zvaigžņu uz kuru rēķina būvēt reklāmu - nav.

     [+] [-]

, 2023-11-19 01:07, pirms pusgada
• Toronto "Maple Leafs" trešo periodu ievadīja, atrodoties iedzinējos ar 0:2, bet tas neliedza jau pamatlaikā tikt pie trīs punktiem

Ulvis Brože tagad piešķir 3 punktus par uzvaru pamatlaikā NHL spēlēs?
Malacis!