Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridai un Bufalo mājas spēles pret Kanādas klubiem: Balinskis uzņems snaiperi Metjūzu

Agris Suveizda

Floridai un Bufalo mājas spēles pret Kanādas klubiem: Balinskis uzņems snaiperi Metjūzu
Uvis Balinskis. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt gaidāmas 12 spēles, un plkst. 2.00 pēc Latvijas laika mājas spēles aizvadīs Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" un Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kuras uzņems Kalgari "Flames" un Toronto "Maple Leafs".

• Gan "Sabres", gan "Panthers" sezonu sāka ar diviem zaudējumiem, bet trešajā mačā beidzot tika pie pirmās uzvaras – 3:2 pagarinājumā pār Tampabejas "Lightning" un 4:3 pār Ņūdžersijas "Devils".

Zemgus Girgensons pret Tampu gan guva pirmos vārtus sezonā, gan arī izkāvās. Viņam trijos mačos ir viens punkts, piecas soda minūtes, pieci metieni, negatīva lietderība -1 un vidējais spēles laiks 9:22.

Uvis Balinskis NHL debitējis ar četrām soda minūtēm, trim metieniem un vidējo spēles laiku 12:47.

• Florida pēc trim izbraukuma spēlēm aizvadīs četras mājas spēles un sēriju sāks pret Toronto "Maple Leafs", kas sāka ar divām uzvarām, bet Čikāgas "Blackhawks" mājās piekāpās ar 1:4.

• Ar diviem hat-trick sezonu sācis Toronto snaiperis Ostons Metjūzs, kurš tika atzīts par NHL pirmās nedēļas spožāko zvaigzni.

• Seši punkti "Maple Leafs" rindās ir arī Viljamam Nīlanderam (3+3) un Džonam Tavaresam (1+5), bet Floridas sastāvā pieci punkti ir Evanam Rodrigesam (2+3).

• Kamēr "Sabres" nav neviena spēlētāja ar vairāk par diviem punktiem, "Flames" komandā pa četriem punktiem sakrājuši Endrū Mandžapanī (2+2), Elīass Lindholms (1+3) un Noa Hanifins (0+4).

• Kamēr Elvis Merzļikins pēc neilgas slimības ir atgriezies Kolumbusas treniņprocesā, Vankūveras "Canucks", kas šonakt viesosies Tampā, joprojām ir bez savainotā Teodora Bļugera.

NHL spēles

LaiksSpēleLaiksSpēle
2.00Sabres – Flames3.00Blues - Coyotes
2.00Panthers – Maple Leafs3.00Jets – Golden Knights
2.00Rangers – Predators5.00Ducks - Stars
2.00Lightning – Canucks5.00Kraken - Hurricanes
2.30Flyers – Oilers5.30Avalanche - Blackhawks
3.00Wild – Kings5.30Sharks – Bruins

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2023-10-19 19:25, pirms 7 mēnešiem
Diezgan neloģisks virsraksts. Vispirms izcelt abas komandas un tad nodalīt atsevišķi Balinski. Pirmkārt, sanāk, ka Balinskis pārstāv vēl, kādu trešo komandu, otrkārt - vai Zemgus, tad arī nav pelnījis, kādu izcēlumu?

     [+] [-]

, 2023-10-19 19:34, pirms 7 mēnešiem
Uvim derētu tgd vieni vārti vai laba piespēle. Cik noprotu, spēlē labi. Jāsāk atvērt rēķinu NHL.

  -1 [+] [-]

, 2023-10-19 19:40, pirms 7 mēnešiem
Petrus rakstīja: Uvim derētu tgd vieni vārti vai laba piespēle. Cik noprotu, spēlē labi. Jāsāk atvērt rēķinu NHL.
Aizsardzībā pilda aizsarga pienākumu, neļauj īpaši veidot momentus. Ļoti labi lasa spēli! Nebrīnīšos, ka viņu paturēs atnākot arī abiem traumētajiem līderiem. Nosūtīs kādu citu lejā un ieliks 3. pārī ar kādu

  -2 [+] [-]

, 2023-10-19 20:11, pirms 7 mēnešiem
Snaiperiem - Nē!
Snaiperis bija tas kurš nošāva 2 Zviedru līdzjutējus!

     [+] [-]

, 2023-10-19 21:01, pirms 7 mēnešiem
oxa rakstīja: Snaiperiem - Nē!
Snaiperis bija tas kurš nošāva 2 Zviedru līdzjutējus!
duņka tu, īsti gurda nekad neesi bijusi

     [+] [-]

, 2023-10-19 22:03, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Diezgan neloģisks virsraksts. Vispirms izcelt abas komandas un tad nodalīt atsevišķi Balinski. Pirmkārt, sanāk, ka Balinskis pārstāv vēl, kādu trešo komandu, otrkārt - vai Zemgus, tad arī nav pelnījis, kādu izcēlumu?
Kāpēc nevarētu tieši izcelt Balinski, ja ap viņu ir vislielākā intriga mūsējo NHListu sakarā? Zirgensons kā ir, tā arī paliks pelēkā pele kopējā NHL kontekstā, turklāt, regulāri viņš ir uzmetis izlasi
Ar Balinski ir intriga, pirmkārt, kad un vai viņš gūs vārtus/punktus, otrkārt, cik ilgi viņš paliks Floridas rīcībā? Tedijs ar Elvi ir ārpus pieteikumiem, ko tad lai izceļ, ja ne Uvi, tavuprāt?

     [+] [-]

, 2023-10-19 22:14, pirms 7 mēnešiem
oxa rakstīja: Snaiperiem - Nē!
Snaiperis bija tas kurš nošāva 2 Zviedru līdzjutējus!
Sitas labs

     [+] [-]

, 2023-10-19 23:20, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Kāpēc nevarētu tieši izcelt Balinski, ja ap viņu ir vislielākā intriga mūsējo NHListu sakarā? Zirgensons kā ir, tā arī paliks pelēkā pele kopējā NHL kontekstā, turklāt, regulāri viņš ir uzmetis izlasi
Ar Balinski ir intriga, pirmkārt, kad un vai viņš gūs vārtus/punktus, otrkārt, cik ilgi viņš paliks Floridas rīcībā? Tedijs ar Elvi ir ārpus pieteikumiem, ko tad lai izceļ, ja ne Uvi, tavuprāt?
Tāpēc, ka tas izcēlums ir uzrakstīts tik truli, ka izskatās, ka Balinskis pārstāv vēl kādu 3. klubu nevis, kādu no diviem pieminētajiem. Tāpat tajā izcēlumā vairak slavē nevis Uvi, bet gan pretinieku. Un, ja Zemgus ir pelēkā pele, tad NHL kontekstā (par ko ir raksts nevis izlasi) Uvis vispār ir mikrobs. Vienam ir vairāki simti spēļu un puslīdz drošas pozīcijas klubā, otram divvirzienu līgums, pāris spēles un jebkura var izrādīties pēdējā pirms došanās uz leju.

     [+] [-]

, 2023-10-20 04:45, pirms 7 mēnešiem
Floridai labs mačs ar dramatiskām pēdējām spēles minūtēm.Beigās skaista uzvara 3:1