Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Florida bargi samaksā par noraidījumiem, Detroitai tikai 12 metieni pa vārtiem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Florida bargi samaksā par noraidījumiem, Detroitai tikai 12 metieni pa vārtiem
Mirklis pēc Minesotas "Wild" vārtu guvuma. Foto: Sam Navarro/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) četru zaudējumu virknē iekritusi Floridas "Panthers" komanda, kura šonakt ar 4:6 kapitulēja Minesotas "Wild" priekšā. Panteras no 23. decembra līdz 12. janvārim sakrāja deviņas uzvaras pēc kārtas.

Cīņas pirmajās 14 minūtēs vairāki spēlētāji apmierināja tieksmi pēc dūru izvicināšanas, bet daži citi – pēc pretinieku pagrūstīšanas un kacināšanas. Pa to laiku "Wild" ieguva pārsvaru, Kirilam Kaprizovam realizējot skaitlisko vairākumu.

Otrās trešdaļas 35. sekundē aizsargs Ārons Ekblads izlīdzināja rezultātu. Desmito sezonu Floridas kluba rindās aizvadošajam nepilnus 28 gadus vecajam hokejistam spēles turpinājumā vēl trīs rezultatīvas piespēles, taču viņa sniegums komandai nelīdzēja izcīnīt punktus.

Nākamajās deviņās minūtēs "Panthers" izpelnījās trīs noraidījumus un šajos mazākumos ripa trīsreiz nokļuva mājinieku cietoksnī, kura sargātājs Sergejs Bobrovskis tika nomainīts pret Entoniju Stolarzu. Vairākumos precīzi bija Raiens Hartmans, 21 gadu vecais aizsargs Broks Fabers un pieredzējušais norvēģu uzbrucējs Matss Dzukarello.

Floridieši un pretinieki turpināja noraidīties, trešās trešdaļas 41. sekundē otro reizi vairākumā gūstot vārtus Kaprizovam, kurš panāca 5:2 Minesotas labā.

Soms Antons Lundels un zviedrs Gustavs Forslings gan 18 sekunžu laikā panteras pietuvināja līdz 4:5, tomēr mājinieki nespēja atspēlēties pavisam.

45 spēlēs 58 punktus nopelnījusī Floridas vienība nespēja atgūt Austrumu konferences vicelīderes statusu.

Attiecīgi piektajā un astotajā pozīcijās esošo Karolīnas "Hurricanes" un Detroitas "Red Wings" spēlē pirmie veica par 18 metieniem pa vārtiem vairāk (30-18) un izcīnīja panākumu ar 4:2.

Izšķirošo ripu mazāk nekā desmit minūtes pirms pamatlaika noslēguma vairākumā iemeta Andrejs Svečņikovs.

Ārpus izslēgšanas cīņu zonas esošo komandu duelī Čikāgas "Blackhawks" trešajā trešdaļā izsēja divu vārtu pārsvaru, taču pagarinājumā pieveica (4:3) Ņujorkas "Islanders". Čikāgieši no play-off listes atpaliek par 20, savukārt salinieki – divu punktu tiesu.

"Blackhawks" labā vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles Džeisonam Dikinsonam, savukārt pa 1+1 ieguva viņa komandas biedri Boriss Kačaks, Džoijs Andersons un pagarinājuma 22. sekundē precīzi metušais Sets Džounss, kā arī "Islanders" uzbrucējs Kails Palmieri.

"Islanders" šogad aizvadītajās desmit spēlēs cietusi astoņus zaudējumus.

NHL spēles 20. janvāra naktī

SpēleRezultātsTrīs zvaigznes
Hurricanes – Red Wings4:2 (1:1; 1:1; 2:0)Svečņikovs 1+1; Nečass 1+1; Aho 1+1
Blue Jackets – Devils1:4 (1:0; 0:4; 0:0)Vanečeks 29/30; Holcs 1+0; Silindžers 1+0
Panthers – Wild4:6 (0:1; 2:3; 2:3)Kaprizovs 2+1; Hartmans 2+0; Ekblads 1+3
Blackhawks – Islanders4:3 pag. (0:1; 2:0; 1:2; 1:0)Dikinsons 1+2; Džounss 1+1; Palmieri 1+1

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/scores

     [+] [-]

, 2024-01-20 07:28, pirms 4 mēnešiem
Spencers Martins tika izņemts no waiveriem un valkās Karolīnas krāsas kreklu.

     [+] [-]

, 2024-01-20 09:21, pirms 4 mēnešiem
Nashy rakstīja: Spencers Martins tika izņemts no waiveriem un valkās Karolīnas krāsas kreklu.
Un šajā mirklī ir diezgan skaidrs, ka Elvis paliek CBJ kā minimums līdz sezonas beigām, ja vien nenotiek brīnums un nepamostās kāds vēl dumāks ĢM par Kekelainenu un nepiedāvā CBJ pusei super izdevīgu dīlu - citu vārtsargu + top prospektu/1. kārtas drafta izvēli, jo neticu, ka CBJ riskētu palikt ar vārtsargu līniju Tarasovs/Grīvss.