Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas "Rangers" astotā uzvara pēc kārtas, čempione "Golden Knights" turpina zaudēt mājās

Agris Suveizda

Ņujorkas "Rangers" astotā uzvara pēc kārtas, čempione "Golden Knights" turpina zaudēt mājās
Ņujorkas "Rangers" svin vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uzvaras garšu šonakt izbaudīja arī Floridas "Panthers", Ņujorkas "Rangers", Ņujorkas "Islanders", Vašingtonas "Capitals", Vinipegas "Jets" un Nešvilas "Predators" komandas.

• Ņujorkas "Rangers" tika nomētāta ar 42:26, taču katrā trešdaļā guva pa vārtiem un Centrālās divīzijas līderei Dalasas "Stars" sagādāja trešo zaudējumu pēc kārtas (3:1).

• Metropoles divīzijas līdere "Rangers" svinēja astoto uzvaru pēc kārtas. Sešas no tām svinētas mājās, bet tuvākajā laikā četri no pieciem mačiem gaidāmi izbraukumā.

• Atlantijas divīzijas līdere Floridas "Panthers", izlaidusi divu vārtu pārsvaru, pagarinājumā svinēja sesto panākumu pēc kārtas un desmito uzvaru vienpadsmit cīņās – 3:2 pār Otavas "Senators". Trešajā trešdaļā vidū divu ripu pārsvaru izlaida arī Ņujorkas "Islanders", taču arī uzvarēja pagarinājumā – 5:4 Pitsburgā.

• Čempionvienība Lasvegasas "Golden Knights" zaudēja trešajā mājas spēlē pēc kārtas, ar 3:5 piekāpjoties Nešvilas "Predators". Čempioni saglabā otro vietu divīzijā, taču arī aizvadījuši vairāk spēļu nekā tuvākie konkurenti.

• Sešus vārtus mājās guva Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets", sakaujot Ņūdžersijas "Devils" (6:2) un Minesotas "Wild" (6:3).

NHL rezultāti

SpēleRez.
Panthers – Senators3:2 P
Rangers – Stars3:1
Penguins - Islanders4:5 P
Capitals - Devils6:2
Jets - Wild6:3
Avalanche - Canucks3:1
Golden Knights - Predators3:5
Kings – Blue Jackets5:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...