Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sezonu ar vārtiem sākušais Fabri traumas dēļ nespēlēs vairākas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sezonu ar vārtiem sākušais Fabri traumas dēļ nespēlēs vairākas nedēļas
Robijs Fabri. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Detroitas "Red Wings" uz vairākām nedēļām palicis bez uzbrucēja Robija Fabri, kurš sezonas atklāšanas spēlē iedzīvojās ķermeņa apakšdaļas savainojumā.

Detroitas "Red Wings" jauno sezonu sāka ar 3:4 zaudējumu viesos pret Ņūdžersijas "Devils", 27 gadus vecajam Robijam Fabri laukumā pavadot nepilnas 15 minūtes, gūstot vārtus vairākumā un izdarot divus metienus. Cīņas laikā viņš iedzīvojās ķermeņa apakšdaļas savainojumā, kas liks izlaist vairākas nedēļas.

Komandas galvenais treneris Dereks Lalonds gan apgalvoja, ka trauma nav saistīta ar ceļgala savainojumu, kas lika izlaist pagājušās sezonas pēdējo mēnesi. Fabri pērn kopumā aizvadīja tikai 28 spēles un izcēlās ar 16 punktiem.

Tieši ceļgala problēmas bijušas Fabri galvenais klupšanas akmens kopš ienākšanas NHL 2015./16. gada sezonas laikā – viņam jau trīs reizes operētas ceļgala krusteniskās saites. Savulaik pirmajā kārtā draftētais uzbrucējs NHL aizvadījis 331 spēli un guvis 169 punktus. 2019. gadā kopā ar Sentluisas "Blues" viņš izcīnīja Stenlija kausu.

Detroita sezonu sākusi ar trīs uzvarām četrās spēlēs, un komandas jaunpienācējs Alekss Debrinkets atrodams starp NHL rezultatīvākajiem hokejistiem – viņa kontā ir pieci vārti un trīs piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/robby-fabb...