Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

''Blue Jackets'' treneris: ''Merzļikina incidents maksāja mums spēli''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Blue Jackets'' treneris: ''Merzļikina incidents maksāja mums spēli''
Elvis Merzļikins pret Monreālu. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Kolumbusas ''Blue Jackets'' galvenais treneris Paskāls Vinsents pēc zaudējuma Vašingtonas ''Capitals'' bija vīlies par rezultātu un komentēja kautiņu starp Elvi Merzļikinu un Tomu Vilsonu, sakot, ka šī epizode izšķīrusi spēli.

Zaudējumu naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvoja Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 2:3 papildlaikā piekāpās Vašingtonas ''Capitals''. Emocijas augstu vilni sita papildlaikā, kad Elvis Merzļikins kādā no brīžiem sakāvās ar Tomu Vilsonu. Drīz pēc tam Vašingtona guva uzvaras vārtus.

Pēc spēles Merzļikins pauda, ka Vilsons visas spēles garumā viņu provocējis, pirmais iesitis un pirms abu kautiņa arī centies viņu savainot. Komandas galvenais treneris Paskāls Vinsents pauda, ka tieši epizode ar Merzļikina kautiņu maksājusi uzvaru. ''Esam vīlušies. Bijām pelnījuši uzvarēt. Incidents maksāja mums spēli. Ir jāmāk kontrolēt savas emocijas.''

''Vilsona darbs ir provocēt citus, būt vārtsarga ceļā. Viņš rada emocijas, un darīja, ko parasti. Viņš katru nakti provocē pretiniekus. Tas ir viņa darbs, un šajā ziņā viņš ir viens no labākajiem,'' par ''Capitals'' spēlētāju teica ''Blue Jackets'' galvenais treneris. Viņš, lai arī vīlies par Merzļikina situāciju kopumā, akcentēja, ka Elvis nospēlējis labi.

''Blue Jackets'' izcīnījusi vismaz punktu pēdējās trijās no četrām spēlēm, bet Austrumu konferencē tā joprojām ieņem priekšpēdējo vietu.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-22 10:00, pirms 5 mēnešiem
Tagad jautājums viens.Kad Elvis aizvadīs nākošo spēli Kolumbusas kreklā?Ja jau parīt pret Toronto,tad šī tāda muldēšana vien ir.

  +2 [+] [-]

, 2023-12-22 10:04, pirms 5 mēnešiem
Noskatoties to epizodi pilnībā - nu tur bija jābūt abpusējam - sitienus izdarīja abi. Un epizodei bija jābūt apturētai jau pēc tam, kad Vilsons ielidoja vārtu laukumā, nevis jāturpinās. Tiesneši nolaida lažu. Bet to jau Vinsents publiski nevar teikt. Cerams, vismaz saprot to.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-22 10:50, pirms 5 mēnešiem
lai tak maina prom kaut uz Oilers. Pats kā treneris ir liela laža

  -3 [+] [-]

, 2023-12-22 11:03, pirms 5 mēnešiem
Jāsūta uz Šveici, NHL ir aizbraucis vilciens jau....

  -2 [+] [-]

, 2023-12-22 11:53, pirms 5 mēnešiem
Šāds viens feils var spēlētajam sajāt visu karjeru NHL.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-22 12:42, pirms 5 mēnešiem
Pandora rakstīja: Šāds viens feils var spēlētajam sajāt visu karjeru NHL.
Elvja gadījumā diez vai. Daugaviņam gan maksāja tas notizlotais bullītis

  +1 [+] [-]

, 2023-12-22 13:01, pirms 5 mēnešiem
Šī joprojām ir regsezona. Viena spēle no 82. Notiktu PO, tad būtu skāde. Savus aizsargus gan pēc 5 ripu spēlēm nezākā. Izskatās, ka trenerim krēsls svilst, ka tik ļoti sarūgtināts un norūpējies.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-22 13:09, pirms 5 mēnešiem
Subjektīvais rakstīja: Jāsūta uz Šveici, NHL ir aizbraucis vilciens jau....
Ja vilciens aizbraucis, kāpēc viņs gan pēc minūšu skaita, gan aizvadīto spēļu skaita, šosezon ir top15? Kur sūtīsi, piemēram, Tarasovu, kam statistika ir vienkāršs kosmoss, Kembelu utt?

  +3 [+] [-]

, 2023-12-22 13:12, pirms 5 mēnešiem
Pandora rakstīja: Šāds viens feils var spēlētajam sajāt visu karjeru NHL.
Ieteiktu skatīties epizodi kopumā. Jā - Elvim neizturēja nervi. Nav labi. No otras puses - tiesnesim bija jānoraida arīVilsonu. Sitieni pa pakausi, galvu ir noraidījums. Tiesnesis izdarītu savu darbu - nebūtu mazākums. Un no trešās puses - Elvis vismaz parādīja, ka viņam nav pie kājas. Ja Vilsons ir visu spēli provocējis (kā saka Elvis savā pēcspēles intervijā) - kur visu spēli bija komanda, kāpēc neatsēdināja Vilsonu?

     [+] [-]

, 2023-12-22 13:14, pirms 5 mēnešiem
pūce rakstīja: Elvja gadījumā diez vai. Daugaviņam gan maksāja tas notizlotais bullītis
Karjeru nenoraka bullītis. Karjeru noraka neizmantotā iespēja PO 3. overtaimā.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-22 15:13, pirms 5 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Ieteiktu skatīties epizodi kopumā. Jā - Elvim neizturēja nervi. Nav labi. No otras puses - tiesnesim bija jānoraida arīVilsonu. Sitieni pa pakausi, galvu ir noraidījums. Tiesnesis izdarītu savu darbu - nebūtu mazākums. Un no trešās puses - Elvis vismaz parādīja, ka viņam nav pie kājas. Ja Vilsons ir visu spēli provocējis (kā saka Elvis savā pēcspēles intervijā) - kur visu spēli bija komanda, kāpēc neatsēdināja Vilsonu?
Tāpēc, ka prot provocēt, tāpēc arī nenoraidīja, jo par provocēšanu nenoraida, noraida par noteikumu pārkāpumiem. Un tiesnešiem nav auseklītis piesprausts pie džempera, tāpēc viņš skatās uz epizodi nevis no latvieša pozīcijas, bet no neitrālas.

     [+] [-]

, 2023-12-22 16:36, pirms 5 mēnešiem
Pandora rakstīja: Tāpēc, ka prot provocēt, tāpēc arī nenoraidīja, jo par provocēšanu nenoraida, noraida par noteikumu pārkāpumiem. Un tiesnešiem nav auseklītis piesprausts pie džempera, tāpēc viņš skatās uz epizodi nevis no latvieša pozīcijas, bet no neitrālas.
Par provocēšanu - nenoraida. Par sitienu pa pakausi, pa galvu - noraida gan. Jeb šobrīd sist nedrīkst tikai tad ja esi latvietis? Nekāds auseklītis te nav. Situācijā, kur abi kaujās, grūstās, kur tu pretiniekam norauj/nosit nost ķiveri - noraida abus.
Kas attiecās uz provocēšanu - par šo bija jāparūpējās visas spēles garumā komandas biedriem, lai Vilsons atslābst. Tas ir viens no pamatprincipiem - neļaut "apbižot" vārtsargu.
https://www.youtube.com/watch?v=Zc7...
Lūdzu noskaties pilno video un pasaki vai tiešām no Vilsona puses nebija rupjības, sitieni utt.

     [+] [-]

, 2023-12-22 17:17, pirms 5 mēnešiem
Piekrītu Geraltam, ka Vilsons nu nelika rokas gar sāniem, gaidot Elvja uzbrukumu. Vienā brīdū par var redzēt, ka Vilsons speciāli ar abām rokām cenšas turēt Elvja nūju un virzīt to prom. Treneris totāls mīkstmiesis. Tur vajadzēja gandrīz lēkt laukumā un protestēt, bet šis tik nosaka: "Fine". Vai šito kadru neielika kā pagaidu treneri? Laiks Kekelainenam no azotes izvilkt kādu dūzi.