Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempione "Golden Knights" palikusi bez abiem pamatsastāva vārtsargiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione "Golden Knights" palikusi bez abiem pamatsastāva vārtsargiem
Logans Tompsons. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa īpašniece Lasvegasas "Golden Knights" palikusi bez abiem pamatsastāva vārtsargiem, jo otrdien savainojuma dēļ spēli nepabeidza Logans Tompsons. Viņa trauma gan neesot nopietna, ziņo klubs.

Otrdien Lasvegasas "Golden Knights" ar 3:6 piekāpās Karolīnas "Hurricanes", un Logans Tompsons laukumu pameta trešā perioda ievadā ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ. Klubs paziņojis, ka viņa trauma ir īstermiņa.

Tompsona kolēģis un konkurents Eidins Hils izlaida decembra pirmās septiņas spēles ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ. Viņš ierindā atgriezās 17. decembrī, bet pret Otavas "Senators" nospēlēja tikai sešas ar pusi minūtes, līdz savainojuma dēļ tika nomainīts.

Otrdien Tompsonu aizvietoja Jirži Patera, un čehs aizvadītajā naktī sāka izbraukuma spēli pret Tampabejas "Lightning", kurā tika piedzīvots zaudējums ar 4:5. Patera atvairīja 31 no 36 metieniem. Tā bija viņa karjeras ceturtā spēle NHL.

Pēc Tompsona savainojuma no fārmkluba tika izsaukts Aizeja Savils, un 23 gadus vecais amerikānis NHL vēl nav spēlējis. Šosezon Amerikas Hokeja līgā viņa kontā trīs mači, trīs uzvaras un 95,0% atvairītu metienu.

Stenlija kausa izcīnīšanā pirmais numurs bija Hils, kurš 16 mačos tika galā ar 93,2% metienu. Drīz pēc tam viņš pagarināja līgumu ar Lasvegasu uz divām sezonām par 9,8 miljoniem dolāru. Hils ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/vegas-golden...

     [+] [-]

, 2023-12-22 20:40, pirms 5 mēnešiem
Elvisu uz LasVegasu!

     [+] [-]

, 2023-12-22 22:32, pirms 5 mēnešiem
Pērnais gads atkārtojās?