Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins par kautiņu ar Vilsonu: ''Viņš mēģināja mani savainot''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins par kautiņu ar Vilsonu: ''Viņš mēģināja mani savainot''
Elvis Merzļikins kautiņa laikā ar Tomu Vilsonu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pēc zaudējuma Vašingtonas ''Capitals'' žurnālistiem komentēja saķeršanos ar Tomu Vilsonu papildlaikā. Viņš pauda, ka pretinieks visas spēles laikā viņu provocēja, bet pirms kautiņa mēģinājis viņu savainot.

Naktī uz piektdienu zaudējumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvoja Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas 2:3 piekāpās Vašingtonas ''Capitals''. Papildlaikā vienā no epizodēm Elvis sakāvās ar Tomu Vilsonu, par ko saņēma divu minūšu noraidījumu.

''Tā ir emocionāla spēle,'' pēc mača žurnālistiem klāstīja Merzļikins. ''Viņš mani provocēja visas spēles laikā. Es centos paņemt nūju, bet viņš man iesita. Esmu visai pārliecināts, ka vēl pirms tam viņš mēģināja mani savainot. Kad man iesita, nolēmu, ka pietiks - došos sevi aizstāvēt,'' turpināja latviešu vārtsargs.

''Nedomāju, ka kāds cits hokejists no viņu komandas censtos mani savainot. Paskaties atkārtojumu - viņš tīšām skrēja iekšā manā kājā, kas liktu man izlaist visu atlikušo sezonu. Viņš dabūja, ko ir pelnījis. Man ir vienalga,'' par nozīmīgo spēles brīdi stāstīja Merzļikins, kurš spēlē tika galā ar 29 no 32 pretinieku metieniem.

     [+] [-]

, 2023-12-22 09:14, pirms 5 mēnešiem
Merzļikina kautiņš pret Vilsonu - https://youtu.be/Dn-sY8IWjF4

  +3 [+] [-]

, 2023-12-22 09:14, pirms 5 mēnešiem
Jāsit ir visi pi.dari.. Pat bībis Sabonis pēdējā spēlē vienā no epizodēm apzināti neļāva Porziņģim pēc metiena palēcienā brīvi piezemēties, neaizvācot savu kāju.. cerams, ka savainojums nebūs ilgstoši ārstējams
Slēpts komentārs: varonis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2023-12-22 09:37, pirms 5 mēnešiem
Elvi, nākamajā spēlē, lūdzu, Ovečkinam: "Krim čej!?" un taisnais!

     [+] [-]

, 2023-12-22 11:06, pirms 5 mēnešiem
sāk pārkvalificēties par tafgaju.

  +4 [+] [-]

, 2023-12-22 11:20, pirms 5 mēnešiem
varonis rakstīja: elvis melo. melo kā ausis kust. video viss ir redzams, bet vaino citus. vai tikai nav alkohola problēmas, jo tie parasti vaino citus.
Te kāds jau svin ziemassvētkus, karstvīns līst čurkstēdams

     [+] [-]

, 2023-12-22 15:10, pirms 5 mēnešiem
Kāpēc komandas biedri neielika pa tāfeli ?