Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

NHL līdere "Canucks" filigrāni izspēlē un met, Bļugers sakrāj četras soda minūtes

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

NHL līdere "Canucks" filigrāni izspēlē un met, Bļugers sakrāj četras soda minūtes
Vankūveras "Canucks" hokejisti. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) astoto uzvaru kopš 7. decembra aizvadītajās deviņās spēlēs izcīnīja un līderpozīciju sacensību kopvērtējumā atguva Vankūveras "Canucks", savā laukumā ar 2:0 pārspējot Čikāgas "Blackhawks".

Teodoram Bļugeram šorīt laukumā pavadīto 16 minūšu laikā tika piešķirti noraidījumi par bloķēšanu un klupināšanu. Uzbrucējs arī reizi meta pa vārtiem, veica divus spēka paņēmienus un bija pārāks 40% iemetienu.

Vankūveriešiem abi rezultatīvie metieni padevās spēles pirmajās septiņās minūtēs. 107. sekundē pēc Andreja Kuzmenko filigrānas piespēles pagriezienā šveicietim Piusam Zuteram atlika no parocīgas pozīcijas apspēlēt čehu vārtsargu Petru Mrāzeku. Pēc piecām minūtēm izcils plaukstas metiens virs vārtsarga pleca no izteikti šaura leņķa padevās līgas rezultatīvākajam aizsargam Kvinam Hjūzam, kuram šosezon 47 spēlēs jau 57 (12+45) punkti.

Neilgi pēc tam Bļugers izpelnījās savu pirmo noraidījumu, savukārt otrreiz atpūsties (taču ne pie komandas biedriem) latvietis devās sešas minūtes pirms pamatlaika noslēguma.

"Canucks" izturēja visus piecus mazākumus. Tečers Demko atvairīja 31 metienu, sasniedzot savu piekto sauso spēli sezonā. Amerikānis 34 cīņās ticis galā ar 92,2% metienu un spēlē caurmērā ielaidis 2,40.

Kanādas rietumkrasta vienība 47 spēlēs tikusi pie 68 punktiem. Vankūverai ir attiecīgi par četriem un pieciem punktiem vairāk nekā tuvākajām sekotājām Rietumu konferencē Vinipegas "Jets" un Kolorādo "Avalanche", kā arī par punktu vairāk nekā Austrumu konferences līderei Bostonas "Bruins".

"Canucks" nākamās trīs spēles

DatumsLaiksPretinieks
25.01.5.00savā laukumā pret Sentluisas "Blues"
28.01.5.00savā laukumā pret Kolumbusas "Blue Jackets"
07.02.2.00izbraukumā pret Karolīnas "Hurricanes"

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres294+0438 (10.5%)0110+0
Teodors BļugersCanucks335+162148 (10.4%)+10150+0
AizsargsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Uvis BalinskisPanthers181+1218 (5.6%)060+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinūtesSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets258-9-690.5%724/8003.2613350

• Austrumu konferences līdervienība Bostonas ''Bruins'' svinēja piekto uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar 4:1 tiekot pie panākuma pār Vinipegas ''Jets''.

• Divus no četriem vārtu guvumiem noorganizēja lāču pirmais uzbrukuma virknējums. Čārlija Koila kontā vārti un rezultatīva piespēle.

• Floridas ''Panthers'' izbraukumā pārtruaca četru neuzvarētu maču sēriju. Floridieši ar 4:1 uzveica Nešvilas ''Predators''.

• Uzvaras vārtus ''Panthers'' guva trešā perioda otrajā minūtē, bet mača likteni izšķīra pašā galotnē, divreiz ripu raidot tukšos pretinieku vārtos.

• Ņūdžersijas ''Devils'' ar 6:5 pagarinājumā apspēlēja NHL čempioni Lasvegasas ''Golden Knights''.

• Pagarinājumā uzvaras vārti Tailera Tofoli rēķinā pēc Lūka Hjūza piespēles.

• ''Devils'' cīņas gaitā izsēja divu vārtu pārsvaru (3:1) un atspēlēja divu vārtu deficītu (3:5).

• Sanhosē ''Sharks'' visai negaidīti pēcspēles metienos izbraukumā Losandželosā apspēlēja vietējo ''Kings'' – 4:3.

NHL spēles 23. janvārī

SpēleRezultāts
Bruins – Jets4:1
Devils – Golden Knights6:5 pag.
Predators – Panthers1:4
Coyotes – Penguins5:2
Canucks – Blackhawks2:0
Kings – Sharks3:4 p.m.

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/scores

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-01-23 08:57, pirms 4 mēnešiem
Nu vecīt gan esi kaut ko sapīpējies, tikko 2 piespēles, šodien nekā un viss iet uz grunti ... nu gan jau laužam līgumu . āksts.

     [+] [-]

, 2024-01-23 09:37, pirms 4 mēnešiem
PiekūnsO_O rakstīja: Nu vecīt gan esi kaut ko sapīpējies, tikko 2 piespēles, šodien nekā un viss iet uz grunti ... nu gan jau laužam līgumu . āksts.
Mačā ir gūti tikai 2 vārti, teorētiski, pie tāda rasklada, pie punktiem var tikt ne vairāk par 6 Vankuveras kadriem, visi pārējie ar steigu ir jāsūta uz Šveici!

     [+] [-]

, 2024-01-23 10:58, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Sākusies pamatīga lejupslīde!
Ja nākamajā spēle krasi neuzlabos sniegumu, labākajā gadijuma spēlēs 4 maiņā, bet reālākā scenārija, var tikt lauzts līgums vai nosūtīts uz AHL.

Ja lauž līgumu, tad visticamāk uz Šveici......
Komentē pirms, nevis pēc dzeršanas, spirtotāj....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2024-01-23 12:07, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Tas ir NHL tas pieder (ASV/CAN) spēlētājiem, pārējie ir lēgionāri un ja leģionārs nevelk, tad jamet āra, pilna Amerika ar tādiem bļugeriem!
Kaut kā līdz šim brīdim nekas nav dzirdēts par leģionāru statusiem iekš NHL

  +1 [+] [-]

, 2024-01-23 12:29, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Starp tevi un mani ir viena liela atsķirība, es tagad ēdu kebabboksu, kamēr tu visticimāk vecu desu ar nocenotu maizi!
pirmo reizi lasu ka kāds lielas ka ēd fast food. Bet par tēmu - Teddy labs spēlētājs, šoreiz 2 sodi, bet pret viņu arī bija viens sods. Stabils Canuks spēlētājs un līdz Šveicei vēl tālu, ja nu vienīgi vecumdienās 😀

     [+] [-]

, 2024-01-23 12:36, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Starp tevi un mani ir viena liela atsķirība, es tagad ēdu kebabboksu, kamēr tu visticimāk vecu desu ar nocenotu maizi!
tupaks tu esi. beidz troļļot visur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-01-23 14:11, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Iesaku paskatīies Fitnesa kanālu tiktoka!
Makdonalds un Kebabi ir daudz veselīgāki par tavu sūdainu rimi gaļu kura ir sašpricēta un vakariņas tu pasniedz kā kotletes, bet tu esi idiots kas nesapratīs to!
Labāk ir pa taisno no lauku fermeriem zemniekiem, tiko kautu cūciņ iepirkt, pašam klātienē vērot, kā tas process notiek, iedzert svaigu asiņtiņ, pēc tam rupjmaizīt ar sāli un svaigu speķīt, tam pa virsu riktīgu samogona 200 gramīgu stakanu, eh, cik smaķīgi un gardi, iesaku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-01-23 14:23, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Nu ja no fermeriem, tad jā.
Bet tas ka saka ka streetfoods ir sūds, tas ir noteikti labāks par to ko maximas un rimi tirgo!
Skatoties kāds Makdonalds un Hesītis, piemēram, vēl ir ciešami, bet Čurbānu kebabnīcās visādi brīnumi var notikt, esmu vērojis pat žurkas, kuras rāpo pa viņu tā saucamo gaļu
Secinājums, iepirkties var tikai pie Baltiem Cilvēkiem, vienalga, vai tie ir Lettiņi, Krievi, Eiropieši, Amerikāņi, bet ne pie čortiem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-01-23 22:57, pirms 4 mēnešiem
Orģinālais rakstīja: Iesaku paskatīies Fitnesa kanālu tiktoka!
Makdonalds un Kebabi ir daudz veselīgāki par tavu sūdainu rimi gaļu kura ir sašpricēta un vakariņas tu pasniedz kā kotletes, bet tu esi idiots kas nesapratīs to!
Tu neesi veselīgs. Sastresojies, runā sūdu un apir* citus. Ej izskrien krosu, aukstā dušā un tad nevajadzēs izlikt savas sāpes un narcisismu komentāros.